Αθλητισμός

Ουζουνίδης: «Πάλι καλά που δεν χάσαμε»

Ουζουνίδης: «Πάλι καλά που δεν χάσαμε»
Οι απουσίες και τα πολλά προβλήματα δεν επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να παρουσιαστεί καλύτερος κόντρα στον Λεβαδειακό στην αποψινή αναμέτρηση (0-0) σύμφωνα με τον τεχνικό του, Μαρίνο Ουζουνίδη.n

«Η εμφάνισή μας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη, είχαμε πολλά προβλήματα μετά το παιχνίδι της Πέμπτης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ο Κουτρουμπής έπαιξε με πρόβλημα, ο Κουλιμπαλί ήταν ανέτοιμος, πάλι καλά που δεν χάσαμε. Αν ο Λεβαδειακός το πίστευε περισσότερο, θα είχε πετύχει γκολ. Τα παιδιά που αγωνίστηκαν προσπάθησαν, μπορεί να μην ήταν καλοί αλλά τα έδωσαν όλα.

Είναι θετικό το ότι υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να ξεκουραστούμε, κάποιοι να βρουν τη φόρμα τους και να μάθουν το παιχνίδι της ομάδας μας καλύτερα. 

Για άλλη μια σεζόν πρέπει να χτίσουμε την ομάδα από την αρχή, να δούμε τι θα γίνει και με τον Κάρλος Ζέκα, δεν μπορεί κάθε εβδομάδα να δημιουργείται ένα καινούργιο θέμα. Πάμε να φτιάξουμε κάτι και κάθε φορά γίνεται κάτι και ξεκινάμε από την αρχή.

Δεν περίμενα περισσότερα από το αποψινό παιχνίδι, ο κόσμος μπορεί να βλέπει μόνο αυτό και το αποτέλεσμα, αλλά εγώ ξέρω τι γίνεται. Πολλά παιδιά δεν έπρεπε καν να μπουν στο γήπεδο, προσωπικά δεν περίμενα περισσότερα πράγματα», δήλωσε ο 49χρονος προπονητής στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του αποψινού αγώνα στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments