Αθλητισμός

Πάει για επέμβαση ο Τσιγκρίνσκι, κοιτάζει και για στόπερ η ΑΕΚ

Πάει για επέμβαση ο Τσιγκρίνσκι, κοιτάζει και για στόπερ η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ είναι πιθανό να κινηθεί και για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, καθώς ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα χρειαστεί να κάνει μια μικροεπέμβαση στο αριστερό χέρι που είχε τραυματιστεί.

Η ΑΕΚ «καίγεται» για την απόκτηση ενός φορ, με τον Σέρχιο Αραούχο φυσικά να παραμένει προτεραιότητα, ωστόσο στην Ένωση είναι πολύ πιθανό να κινηθούν και για την απόκτηση ενός στόπερ στις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την «Ώρα», ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι νιώθει ενοχλήσεις στο χέρι που είχε τραυματιστεί στο παρελθόν και είχε προχωρήσει μάλιστα και σε μία επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα.

Ο Ουκρανός αμυντικός θα χρειαστεί να προχωρήσει σε μία νέα επέμβαση στο αριστερό του χέρι, διορθωτικής φύσεως αυτή τη φορά, για να αντικαταστήσει τη λάμα που του είχε τοποθετηθεί στο συγκεκριμένο σημείο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, κάτι τέτοιο θα τον αφήσει για κάποιο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης, με συνέπεια η ΑΕΚ να έχει ανοίξει τα ραντάρ της και για προσθήκη ενός ακόμα στόπερ.

πηγή: sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments