Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Αυτό είναι το πιο τραγικό πρόβλημα του ΠΑΟ, προκαλούν με Ουζουνίδη
Αυτό είναι το πιο τραγικό πρόβλημα του ΠΑΟ, προκαλούν με Ουζουνίδη | Pagenews.gr
Pagenews Team

nn tn nn nnnnn nn nn ntt

ntΩραία συντηρήθηκε μέχρι τώρα ο μύθος του Ουζουνίδη. Μετά όμως τη χθεσινή, πάλι τραγική, εμφάνιση του Παναθηναϊκού, πάρτον κάτω τον Μαρίνο. Μάλλον άρχισε το ξεπουπούλιασμα και η απομυθοποίησή του.

ntΈτσι είναι. Για πολλοστή συνεχόμενη φορά παρουσίασε χθες η ομάδα την ίδια ανυπόληπτη εικόνα. Εντάξει, όλοι βλέπουμε ότι έχει ελάχιστους ποιοτικούς παίκτες και πολλούς μέτριους έως κακούς. Ναι, αλλά το μεγαλύτερο κακό είναι ότι δεν βγάζουν κανέναν αυτοματισμό στο παιχνίδι τους.

ntΤι διάολο δουλειά γίνεται στις καθημερινές προπονήσεις; Πάνω τα χεράκια και κάτω τα χεράκια; Ακόμα να μάθουν να αλλάζουν 2-3 πάσες της προκοπής μεταξύ τους; Το δίνω-φεύγω δεν το ξέρουνε; Και γιατί δεν τους το μαθαίνει ο Μαρίνος;

ntΥπάρχει, όμως, και κάτι ακόμα εξίσου τραγικό. Η φυσική τους κατάσταση! Ρε, τι πράγμα είναι αυτό; Μετά το 60′-65′ αδειάζουν τελείως από δυνάμεις και είναι σαν σέρνουν το κουφάρι τους. Δηλαδή ο Ουζουνίδης είναι ανεύθυνος γι’ αυτό; Μόνο ο γυμναστής είναι υπεύθυνος και όχι ο προπονητής;

ntΣυμπέρασμα: Όχι, δεν βγάζω άχρηστο τον Ουζουνίδη, αλλά αυτή η διαφήμιση και η μυθοποίηση που του κάνουν τόσο καιρό είναι αστήριχτη και προκλητική.

ntΤο ίδιο ακριβώς κάνουν και με τον Ρέτσο. Σεντερμπάκαρα τον ανεβάζουνε, σεντερμπακάρα τον κατεβάζουνε. Και ρωτάω: πότε έπαιξε μεγάλη μπάλα αυτό το παιδί και δίνουν 20 εκατ. για τη μεταγραφή του; Εξελίξιμος βέβαια είναι αλλά, εδώ τον έχουν Σιρέα κα Μπαρέζι. Ήμαρτον!


2017