Αθλητισμός

Ο παίκτης που έσπασε το μεταγραφικό ρεκόρ του Μπατιστούτα στην Ρόμα!

Ο παίκτης που έσπασε το μεταγραφικό ρεκόρ του Μπατιστούτα στην Ρόμα!
Η Ρόμα συμφώνησε με την Σαμπντόρια για την απόκτηση του Τσέχου επιθετικού Πάτρικ Σικ, ο οποίος έσπασε το μεταγραφικό ρεκόρ των «τζιαλορόσι» που κρατούσε από το 2000!n

Ήταν ένα ρεκόρ που έμοιαζε στοιχειωμένο, αφού η Ρόμα ουδέποτε έδωσε για ποδοσφαιριστή περισσότερα από τα 35 εκατομμύρια ευρώ που είχε κοστίσει το 2000 ο μεγάλος Γκαμπριέλ Μπατιστούτα, ο οποίος είχε έρθει από την Φιορεντίνα!

Μετά από 17 χρόνια ένας άλλος επιθετικός διαλύει το ρεκόρ του «Μπατιγκόλ», γεμίζοντας προσδοκίες τον κόσμο της Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» συμφώνησαν με την Σαμπντόρια να αποκτήσουν δανεικό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς τον Τσέχο επιθετικό, Πάτρικ Σικ σε ένα deal που θα φτάσει συνολικά τα 42 εκατομμύρια ευρώ!

Ο 21χρονος επιθετικός, που από πολλούς έχει θεωρηθεί ως ο νέος Αντρέι Σεφτσένκο, είχε κλείσει στην Γιουβέντους, ωστόσο είχε αποτύχει στα ιατρικά, όπου είχε διαγνωστεί με ένα μικρό πρόβλημα στην καρδιά του που ώθησε την «Μεγάλη Κυρία» να χαλάσει την μεταγραφή.

Το πρόβλημα αυτό φαίνεται πως δεν είναι τόσο σοβαρό, με την Ρόμα να… τραβάει την σκανδάλη και να κάνει τον Σικ, την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου!

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments