Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Η Καραμπάχ ζήτησε δανεικό τον Ενρίκε

ΠΑΟΚ: Η Καραμπάχ ζήτησε δανεικό τον Ενρίκε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League και θέλει τον Ενρίκε από τον ΠΑΟΚ, προτείνοντας και ρήτρα αγοράς 3 εκατομμυρίων ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Αζέροι ζήτησαν από τον ΠΑΟΚ δανεικό τον Πέδρο Ενρίκε, όπου έστειλαν και πρόταση στα γραφεία της Τούμπας.

Μάλιστα, η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν τόνισε πως δέχεται ακόμα και να μπει ρήτρα αγοράς ύψους 3.000.000 εκατ. ευρώ, την ώρα που η Καραμπάχ έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Παράλληλα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον ΠΑΟΚ έλαβαν την πρόταση και το θέμα θα τεθεί σε συζήτηση τόσο μεταξύ των ιθυνόντων του ποδοσφαιρικού τμήματος όσο και μεταξύ των «ασπρόμαυρων» και του ποδοσφαιριστή.

Πρόκειται φυσικά για μια δύσκολη απόφαση, αφού ο Ενρίκε αποτελεί έναν από τους πλέον βασικούς ποδοσφαιριστές στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου και σίγουρα ένα σημαντικό γρανάζι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.