Αθλητισμός

Αντι-Ζέκα κι άλλους δύο θέλει ο Ουζουνίδης!

Αντι-Ζέκα κι άλλους δύο θέλει ο Ουζουνίδης!
Σε τρεις θέσεις επιθυμεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός με τα χρήματα που θα εισπράξει από την πώληση του Κάρλος Ζέκα στην Κοπεγχάγη.

Προτεραιότητα για τον Έλληνα τεχνικό είναι να βρεθεί ο παίκτης που θα καλύψει το κενό του πρώην πλέον αρχηγού της ομάδας που αποχώρησε με προορισμό την Δανία. Όπως διαβάσατε την Δευτέρα, για τη συγκεκριμένη θέση ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις.

Αυτή του Εγιόνγκ Ενόχ αλλά και αυτήν του Γιακούμπα Σιλά. Να σημειωθεί πως στο τριφύλλι έχει προταθεί και ο Παπακούλι Ντιόπ, ωστόσο, η περίπτωσή του μοιάζει αρκετά δύσκολη με δεδομένο τον ενεργό ρόλο που έχει στην Εσπανιόλ όπου και ανήκει. Ήδη έχουν γίνει επαφές και με τους δύο ποδοσφαιριστές και οι εξελίξεις αναμένεται να είναι άμεσες.

Σε ό,τι αφορά στον Ενόχ, ο Μαρίνος Ουζουνίδης κάνει δεύτερες σκέψεις καθώς τον προβληματίζει το γεγονός ότι δεν άνηκε σε κάποια ομάδα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και έτσι έχει ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Έτσι, δεν γνωρίζει πότε θα είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει.

Από εκεί και πέρα, μέρος των χρημάτων που θα μπουν στα ταμεία από την παραχώρηση του Ελληνοπορτογάλου, πρόκειται να δοθεί για να αποκτηθούν δύο ακόμα ποδοσφαιριστές σε θέσεις που ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ξεχωρίσει πως υπάρχει ανάγκη. Η πρώτη είναι αυτή του σέντερ μπακ, με τον τεχνικό του τριφυλλιού να έχει ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις.

Το όνομα που είδε χθες το φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Νικολάς Μπουρντίσο, ωστόσο, πρέπει να σημειώσουμε πως παρά το γεγονός ότι ο παίκτης βρίσκεται στη λίστα η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη λόγων των υψηλών οικονομικών απαιτήσεων που έχει, την στιγμή μάλιστα που αρκετά ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως για αυτόν είναι αρκετά «ζεστή» και η Τορίνο.

Η τρίτη θέση στην οποία οι πράσινοι ψάχνουν να ενισχυθούν είναι εκείνη του εξτρέμ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμεί να αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που θα πλαισιώσει τους Καμπέσας, Χατζηγιοβάνη, Βιγιφάνιες αλλά και τους Άλτμαν και Λουντ που μπορούν να αγωνιστούν εκεί. Το όνομα του Μουνιέ είναι πάντα στο προσκήνιο, ωστόσο αυτή δεν είναι η μόνη περίπτωση που εξετάζουν οι άνθρωποι της ομάδας καθώς υπάρχει μία ακόμα που μάλιστα είναι πιο ψηλά στη λίστα.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments