Οικονομία
pagenews.gr / Οικονομία / Απάντηση ΕΦΚΑ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά Ταμεία: Δεν προχωράνε γιατί δεν υπάρχει μελάνι!
Απάντηση ΕΦΚΑ για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στα ασφαλιστικά Ταμεία: Δεν προχωράνε γιατί δεν υπάρχει μελάνι! | Pagenews.gr
Pagenews Team

Η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα ασφαλιστικά Ταμεία (του πρώην ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ) δεν προχωράει γιατί στον ΕΦΚΑ δεν υπάρχει μελάνι και σχετικές οδηγίες. Στην παραπάνω πρωτοφανή απάντηση προχώρησε ο ΕΦΚΑ με επιστολή που έστειλε στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά. 

Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά, Νικόλαος Πλατανισιώτης ανάρτησε την σχετική επιστολή που έλαβε στην προσωπική του σελίδα στο facebook προειδοποιώντας τα μέλη του συλλόγου του εάν έχουν προβλήματα υγείας, να πάρουν πρώτα τα ηρεμιστικά τους χάπια και μετά να προχωρήσουν στην ανάγνωση της απάντησης. 

Ο Νίκος Πλατανισιώτης σημείωσε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Επιτέλους πήραμε μία πρώτη απάντηση από τον ΕΦΚΑ (πρώην ΕΤΑΑ-ΤΣΑΥ) στο έγγραφό μας προς τα Ασφαλιστικά Ταμεία, που αφορούσε την πορεία της εξόφλησης των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε πικρόχολα ή να κλάψουμε μετά την ανάγνωσή της. Συνιστούμε στα μέλη μας που έχουν πρόβλημα υγείας, πριν την διαβάσουν να πάρουν κάποιο ηρεμιστικό…

Ήδη την έχουμε αποστείλει στη Νομική μας Υπηρεσία για διερεύνηση τυχόν Διοικητικών ή Ποινικών ευθυνών. Δεν είναι δυνατό να μην προχωρούν στην εξόφληση των οφειλόμενων με δικαιολογίες του τύπου «δεν έχουμε μελάνι ή οδηγίες».

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή, για να διαπιστώσετε την κατάντια των Ταμείων μας.

Ετικέτες: 


2017