Αθλητισμός

Ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Ομάρ!

Ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό ο Ομάρ!
Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως το καλοκαίρι του 2020 είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, όπως δήλωσε σήμερα στους συμπατριώτες του.n

Η νορβηγική ιστοσελίδα «nettavisen.no» φιλοξενεί δηλώσεις του 25χρονου διεθνούς δεξιού οπισθοφύλακα και εκ των αρχηγών των Πειραιωτών, στις οποίες ο ίδιος ο Σκανδιναβός ποδοσφαιριστής ξεκαθαρίζει ότι έχει στα χέρια του πρόταση επέκτασης συμβολαίου από τη διοίκηση του συλλόγου, την οποία το πιθανότερο είναι να κάνει άμεσα αποδεκτή.

«Έτσι όπως είναι τα πράγματα τώρα, παραμένω στον Ολυμπιακό. Έχω δεχθεί πρόταση ανανέωσης συμβολαίου, δεν έχω συμφωνήσει ακόμη αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα το κάνω. Έχω άλλον ένα χρόνο στο τρέχον συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, μου προτείνουν διετή επέκταση, συνεπώς μιλάμε συνολικά για τριετές συμβόλαιο.

Το καλύτερο πράγμα για εμένα τη δεδομένη στιγμή είναι να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ασφαλώς σημαντικός λόγος, αλλά θα ήθελα να έχω μια καλή, γεμάτη σεζόν μετά τους τραυματισμούς που είχα πέρυσι. 

Επιθυμώ να επιστρέψω στο επίπεδο που βρισκόμουν πριν τον σοβαρό τραυματισμό μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομάρ Ελαμπντελαουί στους συμπατριώτες του».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments