Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ντανουέλ Χάουζ και Ντάμιαν Ρούντεζ στο προσκήνιο

ΑΕΚ: Ντανουέλ Χάουζ και Ντάμιαν Ρούντεζ στο προσκήνιο
Ντανουέλ Χάουζ και Ντάμιαν Ρούντεζ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για την Ένωση για τη θέση "3".

Η απόκτηση του Μάνι Χάρις προσφέρει ποιότητα στη θέση «2», ωστόσο ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να πραγματοποιήσουν μία ακόμα ηχηρή κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση.

Η διοίκηση έχει ξεχωρίσει δύο περιπτώσεις και αυτές είναι ο Αμερικανός φόργουορντ Ντανουέλ Χάουζ και ο Κροάτης, Ντάμιαν Ρούντεζ. Ο Χάουζ είναι 24 ετών και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία, τόσο στη θέση «3», όσο και στη θέση «2». Μάλιστα την σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε τη φανέλα των Ουάσιγκτον Ουίζαρντς, ωστόσο τον ολοκλήρωσε στο NBDL για λογαριασμό των Delaware 67erw. Είναι απόφοιτος του Κολεγίου Texas A&M και διακρίνεται για το αξιόπιστο σουτ από την περιφέρεια.

Στο… κάδρο για την Ένωση βρίσκεται και η περίπτωση του Ντάμιαν Ρούντεζ. Ο 31χρονος φόργουορντ έχει εμπειρία τόσο από την Ευρώπη, όπου μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Οστάνδη, Σπλιτ, Τσεντεβίτα και Σαραγόσα, από το 2014 βρίσκεται στο ΝΒΑ, όπου έχει αγωνιστεί σε Ιντιάνα Πέισερς (2014-15), Μινεσότα Τίμπεργουλβς (2015-16) και Ορλάντο Μάτζικ (2016-17). Η ομάδα από την Φλόριντα τον άφησε ελεύθερο και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Οι δύο παίκτες βρίσκονται στο… κάδρο για την Ένωση, καθώς οι δύο παίκτες έχουν ξεχωρίσει από το… σαφάρι των ανθρώπων της ομάδας τις τελευταίες μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments