Αθλητισμός

Αυτός είναι ο Όλα Τζον που παίρνει ο Παναθηναϊκός!

Αυτός είναι ο Όλα Τζον που παίρνει ο Παναθηναϊκός!
Η Μπενφίκα τον είχε πάρει με 9 εκατ. ευρώ. Τώρα τον κάνει… δώρο στον Παναθηναϊκό (μαζί με χρήματα) για να πάρει τον Βλαχοδήμο.

Ο Παναθηναϊκός κινείται εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι και αναμένεται να κάνει δικό του τον Όλα Τζον, στο πλαίσιο του deal της πώλησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα.

Ποιος είναι όμως ο ποδοσφαιριστής που έρχεται Ελλάδα για να ντυθεί στα πράσινα και να προσφέρει μία ακόμα ποιοτική λύση στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη;

Ο 25χρονος εξτρέμ (γεννηθείς 19 Μαΐου 1992), που φημίζεται για την ταχύτητα (μεγάλο προσόν του) και την εκρηκτικότητά του, γεννήθηκε στην Λιβερία, αλλά είναι Ολλανδός. Αν και πιτσιρικάς, έκανε… το μπαμ με την φανέλα της Τβέντε τη σεζόν 2011-2012, όπου μεταξύ άλλων είχε έξι ασίστ στους ομίλους του Europa League, παίζοντας σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια, όλων των διοργανώσεων!

Οι εμφανίσεις του δεν γινόταν να περάσουν απαρατήρητες, με την Μπενφίκα να βγάζει από τα ταμεία της 9 εκατ. ευρώ και να αποκτά τον τότε 20χρονο μεσοεπιθετικό, επενδύοντας στο αστείρευτο ταλέντο του. Ενδεικτικό είναι και το γεγονός πως η ρήτρα αποδέσμευσης του, όπως όλα δείχνουν, νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού ορίστηκε στα 45 «χαρτιά»!

Στους «αετούς» της Λισαβώνας έμεινε, ουσιαστικά, για περίπου μία διετία, μετρώντας συνολικά 55 συμμετοχές και 3 γκολ, ωστόσο δεν κατάφερε να κάνει το… πολυαναμενόμενο μπαμ και να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Την πρώτη του χρονιά στην Πορτογαλία πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, αλλά… σιγά-σιγά άρχισε κι αυτός να πέφτει. Το 2014, λοιπόν, ξεκίνησαν συνεχόμενοι δανεισμοί σε Αμβούργο, Ρέντινγκ, Γουλβς και Λα Κορούνια.

Η πιο «γεμάτη» χρονιά του ήταν το 2015-2016 (στην Ρέντινγκ) με 28 συμμετοχές και 4 γκολ στην πάντα απαιτητική Τσάμπιονσιπ. Πέρσι στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στην «Ντεπόρ» όπου κατέγραψε 11 συμμετοχές (ερχόμενος κυρίως από τον πάγκο) και είναι αλήθεια πως έλαβε κολακευτικά σχόλια για την παρουσία του. Γι’ αυτό, άλλωστε, το προηγούμενο διάστημα η Λα Κορούνια… κυνήγησε την παραμονή του για ακόμα μία σεζόν (δίχως φυσικά να τα καταφέρει).

Είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες των «οράνιε», ενώ το 2013 είχε πάρει το… βάπτισμα του πυρός στην ανδρική ομάδα, σε φιλικό απέναντι στην Ιταλία.

πηγή:  sport-fm.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments