Αθλητισμός

Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό που… έμεινε εκτός Ευρώπης

Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό που… έμεινε εκτός Ευρώπης
Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό που... έμεινε εκτός Ευρώπης

Για πρωτάθλημα πήγαινε ο Παναθηναϊκός ποντάροντας εκτός όλων των άλλων και στους δύο πυλώνες της ενδεκάδας, τον Μπεργκ (φώτο) και τον Ζέκα. Χωρίς αυτούς τους δύο, που χωρίς υπερβολή ήταν οι καπετανέοι της ομάδας, τι μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός; Άγνωστο! Και το άγνωστο δεν γίνεται γνωστό επειδή στις μεταγραφές ενισχύθηκε(;) με μια ενδεκάδα νέων ποδοσφαιριστών.

Ο Μπεργκ ήταν ο γκολτζής, ό,τι πιο πολύτιμο στην ομάδα. Και ο άλλος, ο Ζέκα, παίκτης όχι υψηλών προδιαγραφών, αλλά ψυχάρα, και κυρίως επαγγελματίας που κέρδιζε την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του. Υπάρχουν παίκτες και πέντε χρόνια σε μια ομάδα αλλά αποτελούν ξένο σώμα. Ο Ζέκα ήταν “παίκτης φανέλας”.

Χρόνο χρειάζεται ο Παναθηναϊκός με τους πολλούς νέους παίκτες. Και ευτυχώς που αποκλείστηκε από την Ευρώπη. Η δουλειά του προπονητή γίνεται πιο εύκολη σε σύγκριση με το έργο των ανταγωνιστών(;) Ολυμπιακού και ΑΕΚ, που δεν… γλύτωσαν το μπέρδεμα και θα συνεχίσουν στην Ευρώπη. Έτσι είναι, όσο κι αν ακούγεται ειρωνικό.

Άλλο κάνω πλάνα, δοκιμές, αλλαγές στην ομάδα με παίκτες που τους γνωρίζω, άλλο με παίκτες που ήρθαν πριν μια εβδομάδα, ένα μήνα.

πηγή: apodytiriakias.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments