Αθλητισμός

Κλέβει την παράσταση και «ψήνει» τον Ουζουνίδη ο Τζανδάρης!

Κλέβει την παράσταση και «ψήνει» τον Ουζουνίδη ο Τζανδάρης!
Έτοιμος να δικαιώσει τον Ουζουνίδη είναι ο Τζανδάρης! Ο 24χρονος κλέβει την παράσταση στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού, τόσο πολύ, που ο Έλληνας κόουτς σκέφτεται να τον πάρει στην Κέρκυρα!

Αποτέλεσε (και αυτός) προσωπική επιλογή του Μαρίνου Ουζουνίδη -με τον οποίο, άλλωστε, έχουν δουλέψει ξανά μαζί, στον Πανιώνιο, το 2016. 

Και τώρα, εμφανίζεται έτοιμος να δικαιώσει απόλυτα τον Έλληνα τεχνικό! 

Όπως μετέδωσε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM, ο Φάνης Τζανδάρης είναι πραγματικός… σκύλος στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού! 

Είναι τόσο καλός, μάλιστα, που έχει «αναγκάσει» τον προπονητή του να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή για την Κέρκυρα, με τον 24χρονο αμυντικό χαφ να δείχνει -ξεκάθαρα- πως θέλει να αποδείξει ότι άξιζε περισσότερες ευκαιρίες σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό… 

Θυμίζουμε, ο Τζανδάρης έμεινε ελεύθερος στις 24 του περασμένου Ιούνη από τους Πειραιώτες, οι οποίοι τον είχαν αποκτήσει το 2015 από τον «δικέφαλο του βορρά». 

Μένει να δούμε αν, πράγματι, ο νεαρός θα ταξιδέψει στο «νησί των Φαιάκων» και αν θα φορέσει για πρώτη φορά σε επίσημο ματς την πράσινη φανέλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments