Ελλάδα

Γιώργος Μαρίνος: Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό – Κραυγή αγωνίας από τους φίλους του

Γιώργος Μαρίνος: Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει εξαφανιστεί εδώ και καιρό – Κραυγή αγωνίας από τους φίλους του
Ο Γιώργος Μαρίνος έχει εξαφανιστεί εδώ και πολύ καιρό από προσώπου γης, αρνούμενος να δεχτεί τους φίλους του ή να μιλήσει με οποιονδήποτε.

Το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Μαρίνος έχει εξαφανιστεί από τους φίλους του, ζει μια άλλη καθημερινότητα, εντελώς απομονωμένος απ’ όλα.

Απομονωμένος στο μικρό διαμέρισμα της Βούλας, καταβεβλημένος από τις αρρώστιες, παλεύει να ζήσει όπως ο ίδιος θέλει τη δύσκολη ζωή του. Με υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλει να βρίσκεται σε επαφή με τους ανθρώπους ακόμη και τους πιο δικούς του. Δεν θέλει να τον λυπούνται.

Ο Σταμάτης Φασούλη που τον έβλεπε σχεδόν καθημερινά, τον φρόντιζε και στεκόταν δίπλα του σε όλες τις δυσκολίες μιλώντας στο "Spirto" εξέφρασε την ανησυχία του για την τύχη του Γιώργου Μαρίνου.

«Δυστυχώς δεν τον βλέπω πια τον Γιώργο, τον έχω χάσει. Δεν ξέρω, έχω πολύ καιρό να μάθω νέα του. Πήγε σε μια κλινική αποκατάστασης που ήταν κοντά στο σπίτι μου και τον έβλεπα σχεδόν κάθε μέρα, αλλά μετά έχασα τα ίχνη του. Κατάλαβα ότι δεν ήθελε. Νόμιζε ότι εγώ τον αναγκάζω να είναι εκεί. Τον καταλαβαίνω τώρα, αλλά έπρεπε να είναι εκεί. Γιατί τώρα δεν ξέρω αν τον φροντίζουν, σε ένα σπιτάκι έμαθα ότι μένει. Δεν ξέρω καν αν παίρνει τα φάρμακά του. Δεν έχω καμία επαφή», είπε ο Σταμάτης Φασουλής στην Έλλη Φεραίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play