Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Φόβοι για ρήξη χιαστών του Λουτσιάνο

Παναθηναϊκός: Φόβοι για ρήξη χιαστών του Λουτσιάνο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Λουτσιάνο τραυματίστηκε στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα και πάει στο νοσοκομείο για μαγνητική.

Άσχημα τα νέα για τον Λουτσιάνο Νέβες. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού αποχώρησε στο 75′ με φορείο από τον αγώνα με τη Λάρισα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Λουτσιάνο μεταφέρεται αυτή την ώρα στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική και εκφράζονται φόβοι για ρήξη χιαστών.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.