Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Στην ΕΡΤ πλέον τα παιχνίδια βόλεϊ

ΠΑΟΚ: Στην ΕΡΤ πλέον τα παιχνίδια βόλεϊ

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν την ομάδα τους σε ελεύθερο κανάλι.

Τα τηλεοπτικά δικαιώματα του νέου πρωταθλήματος της Volley League εξασφάλισε ΕΡΤ, με το βόλεϊ να αλλάζει… στέγη, έπειτα από πολλά χρόνια παρουσίας στη NOVA και φυσικά εκεί θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν την ομάδα τους και οι φίλοι του ΠΑΟΚ.

H συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έφτασε τις 250.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται πάρα πολύ καλό για τα δεδομένα της εποχής.

Αυτό το ποσό θα παραμείνει στη Volley League, αφού είναι και το μοναδικό της έσοδο, ενώ στις ομάδες θα μοιραστούν τα χρήματα από τη χορηγία του ΟΠΑΠ.

Σημειώνεται ότι κατά πάσα πιθανότητα θα μεταδίδεται ένα παιχνίδι το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα θα προγραμματίζονται τα ντέρμπι.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.