Αθλητισμός

Δεν παραιτείται ο Μαρίνος Ουζουνίδης – Τι θα πει με Αλαφούζο

Δεν παραιτείται ο Μαρίνος Ουζουνίδης – Τι θα πει με Αλαφούζο
Δεν πρόκειται να παραιτηθεί την παρούσα στιγμή ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Στην παρούσα φάση δεν ισχύει τίποτα περί αποχώρησης του Μαρίνου Ουζουνίδη από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος, άλλωστε, θέλει να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το έργο του στο «τριφύλλι», με τη δημιουργία μιας νέας ομάδας, αλλά είναι και εκνευρισμένος με τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα. 

Αλλωστε, άλλες «εγγυήσεις» πήρε το καλοκαίρι, για επιστροφή στην κανονικότητα και τη συνέπεια και άλλα βλέπει ξαφνικά να συμβαίνουν τώρα στην ΠΑΕ.

Ξαναγράφουμε ότι ο προπονητής της ομάδας θέλει να συνεχίσει. Δεν πρόκειται, όμως, να καθίσει να βλέπει τα πάντα να διαλύονται γύρω του και η προσπάθεια που έχει γίνει από τον ίδιο και τους συνεργάτες του να πεταχτεί στα «σκουπίδια».

Γι αυτό και μετά τον έντονο προβληματισμό που έχει, αλλά και εκνευρισμό, θα επιχειρήσει να μιλήσει μέσα στην εβδομάδα με ανθρώπους της διοίκησης, προκειμένου να μάθει τι συμβαίνει, κυρίως τι θα συμβεί από εδώ και στο εξής και να μην είναι κι αυτός, όπως και όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα στο «σκοτάδι». Τα πάντα θα εξαρτηθούν από το τι θα πουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ στον Ουζουνίδη. Αν, πάντως, η κατάσταση δεν αλλάξει, τότε όλα είναι πιθανά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments