Πολιτική

Υπόθεση NOOR1: Live από τη Βουλή η συζήτηση για Εξεταστική Επιτροπή για τον Πάνο Καμμένο

Υπόθεση NOOR1: Live από τη Βουλή η συζήτηση για Εξεταστική Επιτροπή για τον Πάνο Καμμένο
Παρακολουθήστε live τη συζήτηση για στην ολομέλεια της Βουλής για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για την υπόθεση του NOOR1.

Η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής σχετικά με τις συνομιλίες του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη για την υπόθεση του NOOR1 βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η συζήτηση γίνεται μετά τα όσα ήρθαν στο φως για το ταξίδι του υπουργού Άμυνας στο Λονδίνο, ζήτημα για το οποίο η ΝΔ με πλήθος ανακοινώσεων ζητά εξηγήσεις (για την παρουσία του σε καζίνο).

Υπενθυμίζεται ότι την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, σχετικά με τη διερεύνηση της εμπλοκής του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου και άλλων στελεχών και λειτουργών σε εκκρεμή δικαστική υπόθεση, και ειδικότερα για τις επαφές του κ. Καμμένου με τον πρωτοδίκως καταδικασθέντα σε ποινή ισοβίου καθείρξεως Ευθύμιο Γιαννουσάκη για την υπόθεση της διακινήσεως ναρκωτικών με το πλοίο Noor 1 κατέθεσαν, τον περασμένο Ιούλιο, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και οι βουλευτές του κόμματός του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments