Αθλητισμός

ΑΕΚ: Τσεκάρει ταλέντα, αλλά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ… παραμονεύουν

ΑΕΚ: Τσεκάρει ταλέντα, αλλά Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ… παραμονεύουν
Στην ΑΕΚ θέλουν γρήγορα να κλείσουν μεταγραφικές υποθέσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, καθώς γνωρίζουν πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έχουν ρίξει κι εκείνοι τα δίχτυα τους.

Μεταγραφικές κόντρες… γιγάντων εν όψει για τη nouvelle vague του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ΑΕΚ επιχειρεί ήδη να προχωρήσει σε… παιδομάζωμα των μεγαλύτερων ταλέντων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λίγκα, αλλά δεν παίζει μόνη της, καθώς ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός επίσης έχουν ρίξει τα δίχτυα τους.

Η πρώτη περίπτωση που εξετάζει η Ένωση είναι αυτή του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, του 19χρονου στόπερ του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και γι’ αυτό τον λόγο βρίσκεται και στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Οι τελευταίες φήμες, πάντως, κάνουν λόγο και για δραστηριοποίηση του Ολυμπιακού για τον συγκεκριμένο.

Παράλληλα, η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει και την περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ τους ιθύνοντες της ομάδας και δη τον Νίκο Λυμπερόπουλο έχει εντυπωσιάσει ο Ενέα Μιχάι. 

Ο νεαρός αμυντικός του Παναιτωλικού ήταν εντυπωσιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό και ήδη οι πρώτες ανεπίσημες κρούσεις στην ομάδα του Αγρινίου έχουν γίνει, με τον Παναιτωλικό να έχει υψηλές απαιτήσεις. Ιδιαίτερα όταν αντιλαμβάνεται πως για τον παίκτη αναμένεται να ενδιαφερθούν όλες οι μεγάλες ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments