Μedia

Jumbo: Η πρώτη ελληνική διαφήμιση με πρωταγωνιστές ένα γκέι ζευγάρι έγινε viral (vid)

Jumbo: Η πρώτη ελληνική διαφήμιση με πρωταγωνιστές ένα γκέι ζευγάρι έγινε viral (vid)
Viral έχει γίνει το διαφημιστικό σποτ της εταιρείας Jumbo με πρωταγωνιστές ένα γκέι ζευγάρι.

Στο πλαίσιο της νέας διαφημιστικής καμπάνιας με τον τίτλο "Η Δημοκρατία της Χαράς", η εταιρεία Jumbo έχει επιστρατεύσει κάθε λογής ετερόκλητο χαρακτήρα. Ο λαϊκός και η κλασική, ο εργαζόμενος που έχει επηρεαστεί από την κρίση και εκείνος που είναι οικονομικά ευκατάστατος, ο Πακιστανός εργάτης και ο Έλληνας εργολάβος κ.α. Όλοι επιλέγουν Jumbo.

Ωστόσο, η διαφήμιση που ξεχώρισε είναι εκείνη με το γκέι ζευγάρι. Και μάλιστα ένα γκέι ζευγάρι πέρα από τα κλασικά στερεότυπα. Όλοι επιλέγουν Jumbo καθώς όλοι ανεξαρτήτου χρώματος, φυλής, προσωπικών επιλογών και οικογενειακής κατάστασης επιλέγουν τις οικονομικές τιμές που προσφέρει η εταιρεία.

Εξάλλου, "Τι έχει να μοιραστεί ένας έντεχνος μ’ έναν… λαϊκό; Ένας πλούσιος μ’ έναν φτωχό; Ένας Έλληνας μ’ έναν μετανάστη; Ένας straight μ’ έναν gay; Ένας τρίτεκνος μ’ έναν εργένη; Χιλιάδες προϊόντα και εκατομμύρια χαμόγελα! Αυτό θα πει Jumbo ”Δημοκρατία της Χαράς”!

Η πρώτη corporate διαφημιστική καμπάνια “Κοινωνικής Παρέμβασης” είναι γεγονός και έτοιμη να σπάσει κάθε στερεότυπο (κοινωνικό ή ρατσιστικό)… με χιούμορ, τρυφερότητα και αναπάντεχες αλήθειες! Γιατί η έννοια της Δημοκρατίας στις μέρες μας, είναι πιο επίκαιρη και αναγκαία από κάθε άλλη φορά! " αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments