Lifestyle

Σκάνδαλο Γουάινσταϊν: Έκτακτη συνάντηση της Ακαδημίας των Όσκαρ

Σκάνδαλο Γουάινσταϊν: Έκτακτη συνάντηση της Ακαδημίας των Όσκαρ
Με τη μορφή ντόμινο αρχίζουν να αποσύρονται οι υποψηφιότητες για κινηματογραφικά βραβεία ταινιών που υπογράφει ο παραγωγός Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και βιασμούς.

Το Χόλιγουντ ζει στιγμές παράνοιας με τις αλλεπαλληλες κατηγορείς κατά του Γουάινσταϊν, να διαδέχονται η μία την άλλη.  

Η επιτροπή Bafta, η Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης, έχει ήδη αναστείλει την υποψηφιότητά του παραγωγού στα φετινά βραβεία ενώ εκτάκτως αναμένεται να συναντηθεί η επιτροπή της Ακαδημίας των Όσκαρ για το μέλλον του παραγωγού, Χάρβεϊ Γουάινσταϊν.

Η Ακαδημία των Όσκαρ, που έχει ήδη βραβεύσει με το χρυσό αγαλματίδιο 81 ταινίες του Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, με την υπογραφή της Miramax και της Weinstein Company, χαρακτήρισε «σιχαμένους» τους ισχυρισμούς για σεξουαλική παρενόχληση που διατυπώθηκαν εναντίον του παραγωγού.

Από την πλευρά του ο Γουέινσταϊν, παρά τη χιονοστοιβάδα των κατηγοριών εναντίον του, επιμένει στην αθωότητά του. 

Ωστόσο τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ, όπως είναι οι Γκουίνεθ Πάλτροου, Αντζελίνα Τζολί, Ροζάνα Αρκέτ, Μίρα Σορβίνο, Κάρα Ντελεβίν, Ρόουζ ΜακΓκόουαν, Άσια Αρτζέντο και Άσλεϊ Τζουντ έχουν ήδη κατηγορήσει τον γνωστό παραγωγό.

Η γυναίκα του παραγωγού, Τζορτζίνα Τσάπμαν, η οποία έχει δύο παιδιά μαζί του, λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο έκανε αίτηση διαζυγίου. Χαρακτήρισε ασυγχώρητες τις πράξεις του άντρα της και εξέφρασε τη συμπαράστασή της για τις γυναίκες που υπέφεραν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments