Αθλητισμός

Premier League: Πεπ Γκουαντιόλα και Χάρι Κέιν – Οι καλύτεροι για τον Σεπτέμβριο

Premier League: Πεπ Γκουαντιόλα και Χάρι Κέιν  – Οι καλύτεροι για τον Σεπτέμβριο
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα που συγκέντρωσε με την Μάντσεστερ Σίτι 12 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες και ο Χάρι Κέιν που "βρήκε δίχτυα" έξι φορές σε ισάριθμα ματς για λογαριασμό της Τότεναμ, αναδείχθηκαν κορυφαίοι στην Premier League για τον Σεπτέμβριο.

Οι καλύτεροι της Premier League για τον Σεπτέμβριο, Πεπ Γκουαρντιόλα και Χάρι Κέιν.

Υπό τις οδηγίες του Καταλανού τεχνικού, οι «πολίτες» επικράτησαν με το εμφατικό 5-0 της Λίβερπουλ, με 1-0 της Τσέλσι στο Λονδίνο, επίσης με 5-0 της Κρίσταλ Πάλας και με 6-0 της Γουότφορντ. Εντυπωσιακός απολογισμός και στον τομέα των τερμάτων με 17 γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό, που είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης «συγκατοικώντας» με την Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο.

Οσον αφορά στον 24χρονο επιθετικό των «πετεινών», με πέντε βραβεία, πλησιάζει απειλητικά το σχετικό ρεκόρ του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος έχει αναδειχθεί έξι φορές καλύτερος παίκτης του μήνα. Ο Σεπτέμβριος αποδείχθηκε εντυπωσιακά …παραγωγικός για τον Κέϊν, που σκόραρε στο από δύο φορές στο εντός έδρας 3-0 επί της Τότεναμ, στο 3-2 επί της Γουέστ Χαμ και στο 4-0 επί της Χάντερσφιλντ.

«Είμαι πανευτυχής που παραλαμβάνω και πάλι αυτό το βραβείο. Ελπίζω να ξανασυμβεί αρκετές φορές μέχρι το τέλος της χρονιάς», δήλωσε ο Κέϊν σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter της Τότεναμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments