Ελλάδα

Ηλεκτρονικό εισιτήριο – κάρτα: Επιβάτης δάγκωσε δύο γυναίκες επειδή του πήραν τη σειρά στην ουρά

Ηλεκτρονικό εισιτήριο – κάρτα: Επιβάτης δάγκωσε δύο γυναίκες επειδή του πήραν τη σειρά στην ουρά
Απίστευτα περιστατικά εκτυλίσσονται στις ουρές των εκδοτηρίων για τις ηλεκτρονικές κάρτες.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Μετρό, Σπύρος Ρεβύθης, αναφέρθηκε σε αδιανόητα περιστατικά που συμβαίνουν στα εκδοτήρια για τις ηλεκτρονικές κάρτες.

Μιλώντας στον Ant1, ο πρόεδρος των εργαζομένων υποστήριξε πως επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια ενώ περίμεναν στην ουρά, ενώ άλλοι τσακώθηκαν με εργαζομένους στο Μετρό.

Αυτά τα περιστατικά, ωστόσο, δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτό που αποκάλυψε στη συνέχεια. Όπως είπε ο κ. Ρεβύθης ένας άνδρας δάγκωσε δύο κυρίες, ισχυριζόμενος πως του έκλεψαν τη σειρά στα εκδοτήρια του Ευαγγελισμού.

Μιλώντας στον realfm ο κ. Ρεβύθης διέψευσε ότι οι εργαζέμενοι απείλησαν να μην κάνουν ελέγχους πλέον στα εισιτήρια. «Δεν είπαμε ότι δεν κάνουμε ελέγχους, αλλά έχουν ατονήσει επειδή δεν φτάνουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι απασχολούνται με την εξυπηρέτηση των επιβατών», εξήγησε, προσθέτοντας, όμως, ότι «αν υπάρξει συνωστισμός επιβατών και υπάρξει για την σωματική ακεραιότητα ανθρώπων, θα ανοίξουμε τις μπάρες για να περάσει ελεύθερα το επιβατικό κοινό στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments