Ελλάδα

ΟΑΣΑ: Μέχρι την Δευτέρα σε ισχύ τα χάρτινα εισιτήρια – Τι ισχύει για τις κάρτες Οκτωβρίου

ΟΑΣΑ: Μέχρι την Δευτέρα σε ισχύ τα χάρτινα εισιτήρια  – Τι ισχύει για τις κάρτες Οκτωβρίου
Aπό τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου ο ΟΑΣΑ θα επιτρέψει την έκδοση μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του 1,40 στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων για πλήρη αντικατάσταση των παλαιών χάρτινων εισιτηρίων.

Ο ΟΑΣΑ από την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου θα επιτρέψει την έκδοση μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του 1,40 στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων αντικαθιστώντας πλήρως τα παλαιά χάρτινα εισιτήρια.

Οι επιβάτες που έχουν στην κατοχή τους παλαιά χάρτινα εισιτήρια, μπορούν να τα χρησιμοποιούν μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

Έως τις 15 Νοεμβρίου θα είναι τελικά σε ισχύ οι κάρτες Οκτωβρίου των επιβατών των ΜΜΜ, είτε έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία κατάθεσης ανοικτού φακέλου για την έκδοση προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας είτε όχι. Αυτό σημαίνει πως για αυτές τις μέρες οι μετακινήσεις των κατόχων της παλιάς κάρτας είναι τρόπον τινά δωρεάν.

Ο ΟΑΣΑ είχε ζητήσει από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών η ισχύς των καρτών να είναι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, αλλά το υπουργείο αποφάσισε να δώσει παράταση της ισχύος έως τις 15 του Νοεμβρίου για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.

Εντός του Νοεμβρίου θα αρχίσει το κλείσιμο των πυλών στους σταθμούς του μετρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments