Ελλάδα

Καταστήματα Ανοιχτά Κυριακή

Καταστήματα Ανοιχτά Κυριακή
Ανοιχτά είναι τα καταστήματα σήμερα, Κυριακή, 5 Νοεμβρίου.

Ανοιχτά τα καταστήματα σήμερα: Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών πρότεινε το ωράριο λειτουργίας τη συγκεκριμένη Κυριακή να είναι 11.00 – 18.00. 

Ακόμη καλεί το καταναλωτικό κοινό να επωφεληθεί της εκπτωτικής περιόδου, εμπιστευόμενο τις ελληνικές εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες θα προσφέρουν και πάλι προϊόντα ποιότητας σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Παράλληλα, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ξεκίνησαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις που θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών, που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία του ποσοστού έκπτωσης.

24 Νοεμβρίου η Black Friday

Λιγότερο από ένας μήνας έμεινε για την Black Friday του 2017.

Το εγχείρημα που υιοθετήθηκε σε αρκετές χώρες αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα στις 24 Νοεμβρίου για 2η φορά.

Ο όρος Black Friday έχει τις ρίζες του στη δεκαετία του 1960 και σηματοδοτεί την αρχή της Χριστουγεννιάτικης περιόδου αγορών στις ΗΠΑ.

Η τελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη καθιερώθηκε ως η πρώτη ημέρα των πωλήσεων της χριστουγεννιάτικης περιόδου, με σημαντικά αυξημένους τζίρους.

Ο θεσμός τα τελευταία χρόνια έχει εξαπλωθεί σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, Φινλανδία, Πολωνία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments