Ελλάδα

Δήμος Μάνδρας: Συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων, νερών κ.λπ για τους πληγέντες της δυτικής Αττικής

Δήμος Μάνδρας: Συγκέντρωση ρούχων, τροφίμων, νερών κ.λπ για τους πληγέντες της δυτικής Αττικής
Σε μία κίνηση αλληλεγγύης και ανθρωπισμού η δημοτική αρχή Μάνδρας Αττικής, που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική, συγκεντρώνει τρόφιμα, είδη ρουχισμού και ό,τι άλλο χρειάζονται οι πληγέντες.

Όσοι θέλουν να στείλουν κάποια πράγματα και τρόφιμα στους πληγέντες μπορούν να μεταβούν στην διεύθυνση Στρατηγού Ρόκκα 45, στο δημαρχείο Μάνδρας Ειδυλλίας προκειμένου να προσφέρουν ό,τι μπορούν για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες "χτύπησαν" τη Μάνδρα, τη Νέα Πέραμο και ολόκληρη την δυτική Αττική.

Πληροφορίες για το τι ακριβώς χρειάζονται (ρούχα, τρόφιμα κ.λπ) μπορείτε ακόμα να βρείτε στα τηλέφωνα του δήμου 2132014900.

Παράλληλα, ήδη από σήμερα στις 12 ξεκίνησε η προσπάθεια να συγκεντρωθούν τρόφιμα, γάλατα, πάνες, ρούχα κλ.π από το κτίριο στην οδό Πλαταιών 55 στον Κεραμεικό. Αυτοκίνητα και εθελοντές είναι πάντα καλοδεχούμενοι.

Στην Οδό Κοροπούλη 41 στην Μάνδρα Αττικής βρίσκεται ήδη από το μεσημέρι της Παρασκευής η μονάδα διανομής φαγητού της ΚΕΔΕ για στήριξη στους κατοίκους της περιοχής και τις οικογένειες των θυμάτων της θεομηνίας. Πιο συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ «ξεκίνησε σήμερα στις 12 το μεσημέρι η διανομή μερίδων φαγητού στους πληγέντες από την κακοκαιρία στη Δυτική Αττική».

Η διανομή, για όσες ημέρες χρειαστεί, θα γίνεται από ειδική μονάδα που ήδη έχει εγκατασταθεί στην Οδό Κοροπούλη 41 στην Μάνδρα Αττικής. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΚΕΔΕ «στις 12 το μεσημέρι θα βρίσκεται στη περιοχή και ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης ως επικεφαλής κλιμακίου της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ για τη διανομή του φαγητού, φαρμακευτικού υλικού και πόσιμου νερού».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στην ΚΕΔΕ από χθες λειτουργεί και γραμμή καταγραφής των προβλημάτων λόγω κακοκαιρίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην τηλεφωνική 2132147513 η οποία λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments