Lifestyle

H Μάρθα Καραγιάννη στο πλευρό της Μαρίας Κορινθίου: Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα

H Μάρθα Καραγιάννη στο πλευρό της Μαρίας Κορινθίου: Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα
Την δική της απάντηση για τα σχόλια που έχουν γίνει της τελευταίες μέρες για την Μαρία Κορινθίου έδωσε η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη.

Στο πλευρό της Μαρίας Κορινθίου έχει σταθεί η Μάρθα Καραγιάννη, δίνοντας μία σκληρή απάντηση σ’ όλους όσους βιάστηκαν να επικρίνουν τη 37χρονη ηθοποιό για την τόπλες εμφάνισή της.

Η Μαρίας Κορινθίου δέχτηκε έντονη κριτική για την τόπλες εμφάνισή της, αλλά η απάντηση της Μάρθας Καραγιάννη ήταν άμεση και σκληρή.

Η ίδια θέλοντας να την στηρίξει, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της καλής της φίλης και συνεργάτιδας Δώρας Δούμα το ακόλουθο κείμενο:

«Δυο μέρες τώρα ακούω κριτική για την ΜΑΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥ δεν άκουσα όμως να ασχολείστε με το ταλέντο της ή την ομορφιά της, ασχολείστε συνεχώς με το κουστούμι αν έμοιαζε με το δικό μου ή όχι. Και γιατί να μοιάζει με το δικό μου και μην κάνετε τους σοκαρισμένους που φάνηκε λίγο το στήθος. Έχουμε δει στο θέατρο ολόγυμνους, αυτό δεν σας σόκαρε; Η υποκρισία σε όλο το μεγαλείο της … και για να τελειώνουμε στηρίζω και πιστεύω απόλυτα την Μαρία. Είναι ένα ταλαντούχο πλάσμα μια καρακουκλάρα και χαίρομαι πολύ που η επιλογή του Βάλαρη ήταν η Μαρία … »

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments