Πολιτική

Χρήστος Σπίρτζης: Όποιος αναζητά ευθύνες στην περιφέρεια κοροϊδεύει και λαϊκίζει

Χρήστος Σπίρτζης: Όποιος αναζητά ευθύνες στην περιφέρεια κοροϊδεύει και λαϊκίζει
Η κυβερνητική συνοχή όχι μόνο δεν κινδυνεύει, αλλά θωρακίζεται κάθε μέρα, τονίζει σε συνέντευξή του ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Με αφορμή τις πρόσφατες πλημμύρες στη δυτική Αττική και τον τραγικό απολογισμό των 22 θυμάτων, ο Χρήστος Σπίρτζης κάνει λόγο μεταξύ άλλων για λαϊκισμό και κοροϊδία.

Ο υπουργός Υποδομών στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο αναφέρεται και στο θέμα των πλημμυρών στη δυτική Αττική, τονίζοντας ότι «κοροϊδεύει και λαϊκίζει» όποιος αναζητά ευθύνες στην περιφερειάρχη και τη δήμαρχο, όταν έχουμε τέτοια γεγονότα. Παρουσιάζει, επίσης, στοιχεία για τα αντιπλημμυρικά έργα.

Ακόμη αναφέρεται στη σημερινή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση της πώλησης των βλημάτων στην Σαουδική Αραβία, τονίζοντας ότι «τις περισσότερες φορές που καταγγέλλει η αντιπολίτευση, αναφερόμαστε είτε σε γελοιότητες είτε σε στημένες επικοινωνιακές ιστορίες. Τα γνωστά fake news των επικοινωνιακών επιτελείων που, ιδιαίτερα σήμερα, θέλουν να καλύψουν τις καθημερινές και συγκλονιστικές αποκαλύψεις που αφορούν την αντιπολίτευση και τα στελέχη της».

Ο Χρήστος Σπίτζης μιλά και για το πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική και την προοπτική επενδύσεων στην Ελλάδα, ενώ σε ό,τι την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου ξεκαθαρίζει ότι στόχος του Υπουργείου είναι να «κλείσουν οι μπάρες τέλη Δεκεμβρίου». Ο κ Σπίρτζης μιλά και για τις εξελίξεις στον χώρο της Κεντροαριστεράς τονίζοντας πως «Εύχομαι να έχουν επικρατήσει οι αντιλήψεις που είναι υπέρ της συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων» λέει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments