Υγεία

ΚΕΕΛΠΝΟ: Δράσεις για την 1η Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS

ΚΕΕΛΠΝΟ: Δράσεις για την 1η Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS
Η 1η Δεκεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS και το ΚΕΕΛΠΝΟ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση με αφορμή αυτήν την ημέρα στο Μοναστηράκι.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS το ΚΕΕΛΠΝΟ με μήνυμα «SΙΜΙΟ Plus – Εδώ είναι το σημείο σου» υποστηρίζει τη φετινή εκστρατεία του για την πρόληψη των νοσημάτων. Βασικό μέλημα του παραμένει η μείωση της νοσηρότητας και της θνησιμότητας στον πληθυσμό, η εξάλειψη των ανισοτήτων στην υγεία και την ευαισθητοποίηση του κόσμου για υιοθέτηση υγιών και ασφαλών στάσεων.

Η κεντρική εκδήλωση του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων θα γίνει στο Μοναστηράκι την 1η Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως τις 18:00 και θα περιλαμβάνει τα εξής:

-Συνεργασία με το Ραδιοφωνικό Σταθμό (Ρ/Σ) Kosmos fm

-Μουσική συναυλία από τα «Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ»

-Παρουσία διεπιστημονικής ομάδας ενημέρωσης του ΚΕΕΛΠΝΟ, με 2 promo stand – διανομή ενημερωτικού υλικού και προφυλακτικών.

Η δεύτερη δράση την ίδια μέρα είναι ο φωτισμός της Πολυκλινικής Αθηνών. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει στο κτίριο διεπιστημονική ομάδα ενημέρωσης του ΚΕΕΛΠΝΟ με ειδικά διαμορφωμένο promo stand, για τη λειτουργία του κέντρου δωρεάν και ανωνύμου έλεγχου για HIV, SIMIO Plus, μέσω της διανομής ενημερωτικού υλικού.

Η τρίτη και τελευταία δράση θα αφορά τους νέους και τους άνδρες που κάνουν σεξ με άνδρες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα γίνει σε χώρους μέσα στην πόλη από τις 27/11 έως τις 03/12, από τις 20:00 έως 03:00 τα ξημερώματα.

Τέλος, θα πραγματοποιηθούν και ενημερωτικές εκδηλώσεις σε εκπαιδευτικά ιδρύματα και σπουδαστήρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments