Αθλητισμός

”Ο Καρεμπέ βοήθησε στο να έρθω στην Ελλάδα”

”Ο Καρεμπέ βοήθησε στο να έρθω στην Ελλάδα”
Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του Πλατανιά, Αζράκ Μαχαμάτ, μίλησε για τον ρόλο που έπαιξε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ώστε να πάρει την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα.

O Aζράκ Μαχαμάτ, έπειτα από αρκετή… περιπλάνηση στα ελληνικά γήπεδα, έχοντας αγωνιστεί σε Πλατανιά, Λεβαδειακό και Τρίκαλα, μίλησε σε ιστοσελίδα της Γαλλίας για την περιπέτειά του στην Ελλάδα.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής δεν δίστασε να αναδείξει τον Κριστιάν Καρεμπέ, ως τον άνθρωπο που του έδωσε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις ώστε να έρθει να παίξει μπάλα στη χώρα μας.

"Είχα επαφές μέσω του θείου μου, ο οποίος είναι και ατζέντης μου. Ζήτησε πληροφορίες από τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος δουλεύει στον Ολυμπιακό. Ήξερε το πρωτάθλημα πολύ καλά, ρώτησε πληροφορίες για τον σύλλογο (Πλατανιά), για το αν υπάρχουν καθυστερήσεις πληρωμών και αν υπάρχει οργάνωση. Ο Καρεμπέ άναψε το πράσινο φως, λέγοντας πως υπήρχε οργάνωση και πως η ζωή είναι καλή. Έπειτα απ’ αυτό, δεν υπήρχε δισταγμός να υπογράψω στον Πλατανιά".

Για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, είπε: "Είναι πολύ ωραία η ατμόσφαιρα. Μου είχαν πει για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα, ότι οι φίλαθλοι είναι ενεργοί και ότι ακολουθούν την ομάδα τους παντού. Εμείς ήμασταν ένα μικρό χωριό, οπότε αυτό δεν αφορούσε εμάς. Όταν παίζαμε εκτός έδρας, βρίσκαμε καυτές ατμόσφαιρες. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ μοιάζουν περισσότερο με εκείνους της Σεντ Ετιέν. Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει πάρα πολύ κόσμο".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments