Πολιτική

Βαρουφάκης κατά Μοσκοβισί: Ας μου πει ποια είναι η ανακρίβεια στο βιβλίο μου

Βαρουφάκης κατά Μοσκοβισί: Ας μου πει ποια είναι η ανακρίβεια στο βιβλίο μου
Κατά του Ευρωπαίου Επιτρόπου Πιερ Μοσκοβισί στρέφει τα βέλη του ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

Ο Βαρουφάκης μέσω twitter ζητά από τον Πιέρ Μοσκοβισί να του πει για τις ανακρίβειες που τον κατηγορεί ότι περιέχονται στο βιβλίο του. Μάλιστα ο Γιάνης Βαρουφάκης, όπως γράφει ο ίδιος, αναφέρεται και στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, στον οποίο επίσης είχε κάνει την ίδια ερώτηση, όταν και εκείνος τον είχε κατηγορήσει ότι υπάρχουν ανακρίβειες στο βιβλίο του.

"Ας μου επιτρέψει ο κ. Μοσκοβισί να του θέσω την ίδια ερώτηση που έθεσα στον κ. Σόιμπλε: Σε ποιά παράγραφο, σε ποιά σελίδα, σε ποιό κεφάλαιο του βιβλίου μου υπάρχει έστω και η παραμικρή ανακρίβεια όσον αφορά κάτι που είπε ή έκανε; Όλα τα άλλα περιττεύουν" έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιέρ Μοσκοβισί όταν ρωτήθηκε σχετικά είπε ότι χωρίς αμφιβολία θα γραφτούν πολλά βιβλία, πολύ διαφορετικά από αυτό του Γ. Βαρουφάκη, το οποίο σημείωσε δεν θα έπρεπε να λέγεται «ενήλικες στο δωμάτιο», αλλά «παραμύθια για παιδάκια». 

«Κάποια στιγμή θα πρέπει κάποιος να πει την αληθινή ιστορία, χωρίς παράνοιες, ψέματα και αυτοσχεδιασμούς. Αλλά καλύτερα να σταματήσω εδώ», είπε ο Π. Μοσκοβισί, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν στο μέλλον βιβλία που θα αποκαταστήσουν την αλήθεια για το ότι οι αληθινοί παίκτες του Eurogroup κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να επιτευχθούν συμβιβασμοί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments