Αυτοκίνητο

Το Ford Fiesta «Αυτοκίνητο του 2018»

Το Ford Fiesta «Αυτοκίνητο του 2018»
Σε έναν πλέον, ιδιαίτερα καθιερωμένο θεσμό, αυτόν για το Αυτοκίνητο της Χρονιάς, το Ford Fiesta κέρδισε με διαφορά ενός βαθμού, τον τίτλο «Αυτοκίνητο του 2018».

«Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Helexpo στο Μαρούσι οι δημοσιογράφοι μέλη του ανεξάρτητου δημοσιογραφικού θεσμού επέλεξαν το Ford Fiesta με 338 βαθμούς, έναντι 337 ( διαφορά μόλις 1 βαθμού!) που σύλλεξε το Seat Ibiza.

Τα αυτοκίνητα της τελικής φάσης ήταν (με αλφαβητική σειρά) τα Ford Fiesta, Honda Civic, Hyundai i30, Kia Stonic, Nissan Micra, Renault Megane, Seat Ibiza, Skoda Kodiaq, Toyota C-HR και VW Polo.

Nα σημειωθεί ότι οι δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού – μεταξύ αυτών και ο υπογράφων – επιλέγουν κάθε χρόνο το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» ανάμεσα στα καινούργια αυτοκίνητα που εμφανίστηκαν στην ελληνική αγορά το προηγούμενο 12μηνο και τα οποία έχουν οδηγήσει στους ελληνικούς δρόμους, με κριτήρια που αφορούν την τεχνολογία, την ασφάλεια, την ποιότητα, την πληρότητα της γκάμας, το κόστος αγοράς και χρήσης, αλλά και κάθε άλλο χαρακτηριστικό που συμβάλλει ώστε ένα αυτοκίνητο να ταιριάζει στην ελληνική πραγματικότητα και στην αντίληψη της αυτοκίνησης από τους Έλληνες καταναλωτές.

Ένα ειδικό βραβείο, αυτή τη φορά σχετικό με την οδική ασφάλεια απονεμήθηκε στην κα Ελένη Καρύδη της ΕΥΘΥΤΑ, για την ανιδιοτελή προσφορά της στην ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των μικρότερων ηλικιών στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments