Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Βασίλης Κικίλιας: Τσίπρας και Καμμένος θέλουν να φτιάξουν την Ελλάδα των φτωχών
Βασίλης Κικίλιας: Τσίπρας και Καμμένος θέλουν να φτιάξουν την Ελλάδα των φτωχών | Pagenews.gr
Pagenews Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 12:36 19 Δεκεμβρίου 2017, 12:36

Ο Βασίλης Κικίλιας επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο κατηγορώντας του για τις πολιτικές που ακολουθούν ενώ τόνισε πως η ΝΔ θέλει αυτή η εικονική πραγματικότητα να σταματήσει.

Σε συνέντευξή του στον Real FM, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ επεσήμανε, πως ο προϋπολογισμός που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή έχει μέτρα 1,9 δισ. για το 2018 και πετσοκομμένα τα κοινωνικά επιδόματα.

"Θα έχουμε νέες περικοπές στους μισθούς και στις συντάξεις. Οι ένστολοι θα χάσουν περίπου 230 ευρώ το μήνα από το νέο μισθολόγιο, οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους να μειώνονται λόγω των νέων περικοπών στο ΕΚΑΣ. Καταργείται η έκπτωση φόρου κατά 1,5% για μισθωτούς και συνταξιούχους, αυξάνεται η εισφορά για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αυτή η εικονική πραγματικότητα πρέπει να σταματήσει. Εμείς θέλουμε να φέρουμε επενδύσεις και να έρθουν δουλειές» είπε, προσθέτοντας πως η ΝΔ θέλει ένα κοινωνικό δίχτυ για τους αδύναμους και αυτούς που έχουν χτυπηθεί από την κρίση.

Όπως είπε «η διαφορά των πολιτικών μας είναι πολύ μεγάλη και όταν θα έρθει, σύντομα, η ώρα των εκλογών, με οδηγό την αλήθεια θα αναμετρηθούμε με τα ψέματα των κκ Τσίπρα-Καμμένου".

Ετικέτες: 


2017