Αθλητισμός

«Κλώτσησε» ευκαιρίες (0-0) και δυο βαθμούς, γλίτωσε στο τέλος το… σοκ!

«Κλώτσησε» ευκαιρίες (0-0) και δυο βαθμούς, γλίτωσε στο τέλος το… σοκ!
Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Άρη, δεύτερη σερί, με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν ευκαιρίες, δοκάρι, να ζητούν πέναλτι, αλλά να αφήνουν

 Νέα βαθμολογική απώλεια για τον Άρη, δεύτερη σερί, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν ευκαιρίες, δοκάρι, να ζητούν πέναλτι, αλλά να αφήνουν δύο βαθμούς στο Αίγιο, με το 0-0 να «σφραγίζει» τις προσπάθειές τους. Mάλιστα οι γηπεδούχοι, θα μπορούσαν να «κλέψουν» τη νίκη, αν ήταν πιο εύστοχοι στα τελευταία λεπτά.

Δεδομένη η διάθεση του Άρη να δημιουργήσει με την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, παρότι έλειψε το καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια. Με τον Κενάν Μπαργκάν κορυφαίο του γηπέδου στα πρώτα 45λεπτά, οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν να απειλήσουν την αντίπαλη εστία, έχοντας την κατοχή, αλλά ελάχιστες τελικές προσπάθειες με τους γηπεδούχους να αμύνονται μαζικά, αναζητώντας τις αντεπιθέσεις. Στο 10΄αδύναμο σουτ του Μπαργκάν, δεν ανησύχησε τον Τσάπαλο, όπως και στο 14΄η κεφαλιά του Μουμίν, μετά το φάουλ του Πλατέλλα.

Σε θέση… επιθετικού, ο Σόουζα στο 24΄μπήκε στη μεγάλη περιοχή, δεν είχε στήριγμα, δεν δοκίμασε το σουτ, με αποτέλεσμα να κάνει λάθος γύρισμα και να χαθεί η ευκαιρία. Ευκαιρία για τον Παναιγιάλειο με το σουτ του Σταματή να καταλήγει στο 27΄λίγο άουτ. Καλό σουτ του Μπαργκάν στο 32΄, η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Η μεγάλη ευκαιρία του Άρη ήρθε στο 43΄! Σέντρα του Τζανακάκη από τα δεξιά, κεφαλιά του Διαμαντόπουλου, ελάχιστα άουτ! Στο 44΄νέα μεγάλη ευκαιρία! Και πάλι ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά εξ΄επαφής δεν μπορεί να ανοίξει στο σκορ, μετά από σέντρα του Βαλεριάνου.

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν και πάλι δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μετά το 60΄έκλεισαν τον Παναιγιάλειο στα καρέ του, χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 50΄από πλεονεκτική θέση ο Παυλίδης σούταρε, η μπάλα κόντραρε και πέρασε σε κόρνερ. Σουτ του Πλατέλλα, στο 46΄, η μπάλα στην αγκαλιά του Τσάπαλου!

Στο 67΄η μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη μέχρι εκείνο το σημείο. Απευθείας χτύπημα φάουλ με πολύ φάλτσο του Πλατέλλα, η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα των γηπεδούχων!

Στο 70΄οι «κιτρινόμαυροι» ζήτησαν πέναλτι, με τον Γκούμα, να ρίχνει στο έδαφος τον Δεληζήση με τον διαιτητή Πουλημά να μην σφυρίζει την παράβαση!

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν την κατοχή, δεν μπόρεσαν όμως να πετύχουν το γκολ που θα τους χάριζε τη νίκη στο υπόλοιπο της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν στην δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια. Αντιθέτως, θα μπορούσαν να ηττηθούν αν στο 90΄ο Βαλεριάνος δεν απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή, μετά το πλασέ του Αρναρέλλη που σε κόντρα επίθεση, πέρασε και τον Καντιμοίρη και στο 94΄και πάλι ο Αρναρέλλης, σε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη, να πλασάρει ελάχιστα άουτ…

Παναιγιάλειος (Π. Γκουτσίδης): Τσάπαλος, Ρέλλας, Στίκας, Κοντοχρήστος, Βλάχος, Γκούμας, Καζναφέρης (68΄Κριστέντο), Γκούφας (77΄Ντέμο), Μπρους, Σταματής, Σκαρτσίλας (71΄Αρναρέλλης)

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Δεληζήσης, Σόουζα, Μουμίν (80΄Καπνίδης), Ιντζόγλου, Παυλίδης (87΄Πασάς), Μπαργκάν (46΄Ντούνης), Πλατέλλας, Διαμαντόπουλος

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Βοηθοί: Σκορδίλης (Κέρκυρας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments