Αθλητισμός

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αντέγραψε τον Ουίλιαμ και την Κέιτ για την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του (pics)

Κριστιάνο Ρονάλντο: Αντέγραψε τον Ουίλιαμ και την Κέιτ για την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία του (pics)
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εύχεται χρόνια πολλά από τον καναπέ του σπιτιού του.

Δεν χάνει ευκαιρία να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media, είτε μόνος, είτε με την οικογένειά του. Ο λόγος για τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, που τώρα πια είναι ένας πολύτεκνος πατέρας!

Στο τέλος του περασμένου χρόνου ο άσος των γηπέδων εμφανίστηκε επίσημα με την σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκες, τον περασμένο Ιούλιο ο Ρονάλντο έγινε πατέρας των διδύμων, Ματέο και Εύας, μέσω παρένθετης μητέρας και τον Νοέμβριο έγινε για ακόμα μία φορά πατέρας, όταν η Τζορτζίνα έφερε στον κόσμο την κόρη τους, Αλάνα Μαρτίνα.

Για την χριστουγεννιάτικη φωτογραφία ο Κριστιάνο Ρονάλντο «αντέγραψε» το πριγκιπικό ζεύγος της Γηραιάς Αλβιόνας, πρίγκιπα Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον και επέλεξε να φωτογραφηθεί στον καναπέ του σπιτιού του «συν γυναιξί και τέκνοις». Έτσι, στην φωτογραφία που ανέβασε η Τζορτζίνα στον λογαριασμό της στο Instagram με ευχές στα ισπανικά για τους θαυμαστές του ζευγαριού, η τετραμελής οικογένεια φωτογραφήθηκε στον άνετο καναπέ του σπιτιού της.

Ο ποδοσφαιριστής κρατά στην αγκαλιά του την μικρή κόρη του Εύα, δίπλα του ο γιος του Κριστιάνο τζούνιορ, του οποίου η μητέρα παραμένει άγνωστη, κρατά στην αγκαλιά του τον αδελφό του, Ματέο και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες ποζάρει χαμογελαστή με την νεογέννητη κόρη της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments