Αθλητισμός

Κρύος στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν είναι άσχημη λύση ο Μοράν, αλλά η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάει σε κάτι καλύτερο»

Κρύος στον ΣΠΟΡ FM: «Δεν είναι άσχημη λύση ο Μοράν, αλλά η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάει σε κάτι καλύτερο»
Ως έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ -τονίζοντας πάντως ότι θα μπορούσε να στοχεύσει σε ανώτερου επιπέδου επιλογή- περιέγραψε τον Ερίκ Μοράν στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Κρύος.

Το προφίλ του Ερίκ Μοράν, ο οποίος παρουσιάζεται ως πρώτος στόχος της ΑΕΚ για αντικατάσταση του Γιόχανσον, σκιαγράφησε ο Βαγγέλης Κρύος.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα, ο παλαίμαχος άσος και συνεργάτης της ισπανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου χαρακτήρισε τον μέσο της Λεγκανές έναν παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την «Ένωση».

Παρόλα αυτά ωστόσο, σημείωσε ότι ο ίδιος θα προτιμούσε σε αυτή τη θέση έναν παίκτη πιο γρήγορο, εκφράζοντας την άποψη ότι οι «κιτρινόμαυροι» ως ομάδα έχουν τη δυνατότητα να στοχεύσουν σε ακόμα καλύτερη λύση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Κρύος

Για το πώς θα σύστηνε τον Μοράν: «Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει βγει από τις ακαδημίες της Μπιλμπάο. Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια και στο ψηλό παιχνίδι. Δεν είναι γρήγορος. Η αντίληψη του παιχνιδιού που διαθέτει είναι καλή.

Νομίζω όμως ότι η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάει σε μια επιλογή που να είναι λίγο πιο πάνω γιατί έχει τη δυνατότητα. Πάντως δεν τη θεωρώ άσχημη επιλογή. Όταν έρχεται στην Ελλάδα ένας παίκτης από την Ισπανία συνήθως οι επιλογές είναι καλές, αλλά θα το δείξει ο χρόνος».

Για τα αγωνιστικά στοιχεία του Μοράν: «Είναι οκτάρι, αλλά μπορεί να παίξει και ως εξάρι. Πατάει περιοχή, αλλά εγώ θα προτιμούσα σε αυτή τη θέση έναν παίκτη λίγο πιο γρήγορο. Έχει αντίληψη, είναι τεχνίτης, βλέπει γήπεδο, αλλά η ταχύτητα δεν είναι προσόν του. Η ΑΕΚ έχει την οικονομική δυνατότητα για να πάει σε μια επιλογή ένα σκαλί παραπάνω. Παρόλα αυτά, αν τελικά πάει στην ΑΕΚ, πιστεύω ότι μπορεί να πάρει φανέλα βασικού και να αντικαταστήσει τον Γιόχανσον».

Για το δημοσίευμα στην Ισπανία, σύμφωνα με το οποίο ο Αραούχο θέλει να γυρίσει στη Λας Πάλμας: «Να γυρίσει ο Αραούχο το βλέπω δύσκολο. Μόνο αν το ζητήσει ο καινούργιος προπονητής, ο Πάκο Χέμεθ. Εγώ όμως δεν το βλέπω εφικτό να γίνει μεσούσης της χρονιάς».

Για το Ρεάλ-Μπαρτσελόνα: «Θα είναι αμφίρροπο, όπως όλα τα clasico. Νομίζω ότι η Ρεάλ θα νικήσει στην έδρα της και το ίδιο θα κάνει η Μπαρτσελόνα στη δική της. Δεν πιστεύω ότι έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Είναι τόσο αμφίρροπο το πρωτάθλημα, που με δυο άσχημα παιχνίδια μπορεί να μειωθεί η διαφορά. Είναι πολλά τα ματς ακόμα μέχρι το τέλος…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments