Αθλητισμός

Συγκινητικό μήνυμα από παίκτη του ΠΑΟΚ (pic)

Συγκινητικό μήνυμα από παίκτη του ΠΑΟΚ (pic)
Δείτε τι ανέφερε στην τελευταία ανάρτησή του στο instagram.

Ιδιαίτερο ήταν το ματς του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα για τον νεαρό ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Μυστακίδη, ο οποίος επανήλθε στην αγωνιστική δράση μετά από οκτώ μήνες απουσίας.

Ο Μυστακίδης μπήκε ως αλλαγή στο ματς και λίγο έλειψε να σκοράρει μάλιστα, ωστόσο δεν το κατάφερε. Πάντως, ο νεαρός φορ δεν έκρυψε τη χαρά του για την εξέλιξη αυτή.

Ο ίδιος έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω instagram προς όλους όσους τον βοήθησαν ψυχολογικά και πρακτικά στο να ξεπεράσει το πρόβλημά του.

”Ευχαριστώ όλους όσους μου στάθηκαν σε αυτή τη πολύμηνη απουσία μου! Την οικογένεια μου, τους συμπαίκτες μου, το γιατρό μου, τους θεραπευτές μου, το Φίλιππο, το Λευτέρη Π., το Γιώργο Μ.  Tον προπονητή μου, το Βασίλη Κανάρα και εσάς που κάθε μέρα μου στέλνατε μηνύματα και εγώ δυνάμωνα!!! Ευχαριστώ όλους τους φαν μου! Δεν ήμουν μόνος μου! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ… Και δώρο ράμματα δεν γίνεται αλλιώς”.

Ευχαριστώ όλους όσους μου στάθηκαν σε αυτή τη πολύμηνη απουσία μου!Την οικογένεια μου,τους συμπαίκτες μου,το γιατρό μου,τους θεραπευτές μου,το Φίλιππο,το Λευτέρη.Π.,το Γιώργο.Μ,τον προπονητη μου,το Βασίλη Καναρα και εσάς που κάθε μέρα μου στέλνατε μηνύματα και εγω δυνάμωνα!!!ευχαριστω όλους τους φαν μ!!Δεν ήμουν μόνος μου!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ..και δώρο ράμματα**δεν γίνεται αλλιώς @paok_fc #Mystaeisai #GM27

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GIANNIS MYSTAKIDIS (@gmysta_27) στις 19 Δεκ, 2017 στις 12:51 μμ PST

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments