Πολιτική

Πάνος Καμμένος για τις δηλώσεις Γιούνκερ: “Είχε κρύο και μάλλον με μπέρδεψε με τον Άδωνι ή τον Βορίδη”

Πάνος Καμμένος για τις δηλώσεις Γιούνκερ: “Είχε κρύο και μάλλον με μπέρδεψε με τον Άδωνι ή τον Βορίδη”
Αιχμηρή ήταν η απάντηση που έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ο οποίος αποκάλεσε τον υπουργό Άμυνας "ακροδεξιό εταίρο του Τσίπρα".

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, σε δηλώσεις του στο Real Fm απάντησε στον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και είπε: «Εγώ ήμουν επί χρόνια στο Λαϊκό Κόμμα, συνεργάστηκε τότε με τον κύριο Γιούνκερ και εν συνεχεία για το Λαϊκό Κόμμα έγινα από ΕΑΜοβούλγαρος μέχρι ακραίος κομμουνιστής και έφταναν στο σημείο να με ονομάσουν και άνθρωπο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς»

Στη συνέχεια, χαριτολογώντας είπε ότι «ο κ. Γιούνκερ μπορεί να με μπέρδεψε με τον κύριο Γεωργιάδη και τον κύριο Βορίδη».

«Οι εκλεκτικές σχέσεις του κ. Γιούνκερ με την αυστριακή και νεοναζιστική ακροδεξιά δεν κρύβονται, όσο και αν προσπαθεί να βρει ανυπόστατες και σαθρές δικαιολογίες. Είναι κακοήθεια εκ μέρους του Προέδρου της Κομισιόν να εξισώνει το νεοναζιστικό κόμμα της Αυστρίας με το κεντρώο και πατριωτικό κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναζητώντας άλλοθι για να δικαιολογήσει τη στάση του» δήλωσε η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, καταλήγοντας «και είναι δυστυχώς προφανέστατο ποιοι πολιτικοί ενισχύουν με τη στάση τους την ακροδεξιά στην Ευρώπη. Και μετά χύνουν κροκοδείλια δάκρυα…».

Διαβάστε επίσης: Γιούνκερ: Έχω συνεργαστεί με τον ακροδεξιό εταίρο του Τσίπρα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments