Αθλητισμός

Ερ. Αστέρας – Παναθηναϊκός 63-69: ”Πράσινο” το Βελιγράδι με Ντένμον-Γκιστ!

Ερ. Αστέρας – Παναθηναϊκός 63-69: ”Πράσινο” το Βελιγράδι με Ντένμον-Γκιστ!
Ερ. Αστέρας - Παναθηναϊκός 63-69: Τη δέκατη νίκη του στη φετινή Euroleague πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που πέρασε αλώβητος από το Βελιγράδι, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση των Ντένμον (16π) και Γκιστ (16π).

Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός 63-69: Τη δέκατη νίκη του στη φετινή Euroleague πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός που πέρασε αλώβητος από το Βελιγράδι, χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση των Ντένμον (16π) και Γκιστ (16π). Ο Παναθηναϊκός κατάφερε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι να τα βγάλει πέρα δίχως τον Νικ Καλάθη στη σύνθεσή του, φεύγοντας με ”διπλό” τεράστιας σημασίας από την έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

Αυτή τη φορά, η αποκάλυψη για τον Παναθηναϊκό ήταν ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος έκανε το καλύτερο παιχνίδι του με τα ”πράσινα”, σημειώνοντας 16 πόντους, αρκετούς εξ αυτών σε κρίσιμα σημεία. Παράλληλα, ο Τζέιμς Γκιστ συνέχισε τις… υπερηχητικές του εμφανίσεις (16π – 5ρ). Για τον Ερυθρό Αστέρα, προσπάθησε αρκετά ο Φελντέιν, ο οποίος είχε κίνητρο να αποδείξει ότι άξιζε μια θέση στον Παναθηναϊκό, ωστόσο οι 21 πόντοι που σημείωσε δεν ήταν αρκετοί για την ομάδα του.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός περιμένει το ματς με τη Βαλένθια (28/12) στοχεύοντας σε άλλη μια νίκη, προκειμένου να κλείσει με το ”δεξί” την ευρωπαϊκή του πορεία για το 2017.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 38-41, 49-58, 63-69

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments