Αθλητισμός

Λαμία – Παναθηναϊκός 4-1: Έγραψε ιστορία η Λαμία, φωνάζει ο Παναθηναϊκός

Λαμία – Παναθηναϊκός 4-1: Έγραψε ιστορία η Λαμία, φωνάζει ο Παναθηναϊκός
Πολύ βαρύ σκορ.

Λαμία – Παναθηναϊκός 4-1: Σε ένα ματς το οποίο ορίστηκε να διεξαχθεί την τελευταία στιγμή, η Λαμία υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό σε βαριά ήττα. Δύο γκολ από τον Πίτι, ένα από Παντελιάδη και Μπλάζιτς. Μείωσε ο Μολίνς προσωρινά για τον Παναθηναϊκό που φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Κουρμπέλη και μη υπόδειξη πέναλτι στον Δώνη.

Στο 5ο λεπτό, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Βασιλαντωνόπουλο να κάνει σέντρα-σουτ και τον Πίτι με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη (1-0). Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να απαντήσει, αλλά η προσπάθεια του Λουντ βρήκε το δοκάρι του Μελίσσα στο 38ο λεπτό.

Έπειτα, οι γηπεδούχοι ”μίλησαν” εκ νέου σκοράροντας δύο γκολ πριν βγει το πρώτο ημίχρονο. Στο 42ο λεπτό, ο Παντελιάδης μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Αυλωνίτη και «κρέμασε» τον Διούδη για το 2-0 των γηπεδούχων, που πέτυχαν και τρίτο τέρμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Καραγιάννης έδωσε ασίστ με κεφαλιά στον Πίτι και εκείνος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει για το 3-0.

Ο Παναθηναϊκός είδε τον βοηθό να ακυρώνει καθαρό γκολ του Κουρμπέλη ως οφσάιντ, ενώ ο ρέφερι Αρετόπουλος δεν είδε πέναλτι στη φάση του Όμο με τον Δώνη. Πάντως, η ομάδα του Ουζουνίδη βρήκε τρόπο να μειώσει στο 82ο λεπτό, με τη λόμπα του Γκιγιέρμο Μολίνς, αλλά οι γηπεδούχοι κρατούσαν κι άλλο γκολ, με τον Μπλάζιτς να δίνει διαστάσεις θριάμβου με γκολ στο 90ο λεπτό για το 4-1.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments