Αθλητισμός

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό ο παίκτης σημαία

Τελειώνει από τον Ολυμπιακό ο παίκτης σημαία
Γιατί στο Λιμάνι είναι έτοιμοι να τον θέσουν εκτός πλάνων.

Τι κι αν σημείωσε κόντρα στον Πλατανιά ένα πολύ ωραίο (και καθοριστικό) γκολ, το 11ο στην καριέρα του με τη φανέλα του Ολυμπιακού; Ο Αλμπέρτο Μποτία μπορεί πολύ σύντομα να γίνει ο επόμενος… Μπεν στο Λιμάνι.

Η σκληρή απόφαση των Ερυθρολεύκων προς τον επιθετικό από τις Κομόρες ίσως να μην αφορούσε αποκλειστικά μόνον εκείνον, αλλά να ήταν ένα «μήνυμα» προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως προς εκείνους που κάνουν δεύτερες σκέψεις σχετικά με το συμβόλαιό τους.

Μια τέτοια περίπτωση είναι σίγουρα και ο Ισπανός αμυντικός, ο οποίος δεν έχει συνάψει ακόμα νέα συμφωνία με τους Πειραιώτες και από την 1η Ιανουαρίου θα είναι σε θέση να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί, χωρίς να δικαιούται ο Ολυμπιακός το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν καθίσει πολλές φορές στο ίδιο τραπέζι με τον ατζέντη του για να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει η παραμικρή πρόοδος στις συνομιλίες και οι μέρες περνούν.

Έτσι, είναι κάτι παραπάνω από σαφές πως αν ο Μποτία δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο ή δεν φέρει κάποια πρόταση για να αποχωρήσει μέσα στον Ιανουάριο, τότε θα έχει την… τύχη του Μπεν και του Ζντιέλαρ, ο οποίος επίσης «καρατομήθηκε» από την ομάδα για λόγους που έχουν να κάνουν με το συμβόλαιό του.

Στο Λιμάνι θα ήθελαν οπωσδήποτε να τα βρουν με τον 28χρονο στόπερ για νέο συμβόλαιο, καθώς είναι από τους αρχηγούς της ομάδας και έχει δείξει ότι τον «πονάει» το σύλλογο και έχει δεθεί μαζί του, ενώ και ο ίδιος έχει προσαρμοστεί απόλυτα στην Ελλάδα.

Ωστόσο, αν δεν βρεθεί άμεσα η «χρυσή τομή» είναι πιθανό όλα να τιναχτούν στον αέρα και ο έμπειρος αμυντικός να τεθεί άμεσα στο περιθώριο.

Πιθανότατα, μάλιστα, η επανενεργοποίηση του Γιάγκος Βούκοβιτς έπειτα από δύο ολόκληρους μήνες απραξίας να ήταν ένα ακόμα «μήνυμα» προς τον Μποτία ότι υπάρχουν έτοιμες λύσεις στη θέση του και ότι θα ενεργοποιηθούν άμεσα αν δεν βρεθεί… άκρη στο θέμα του συμβολαίου του.

Πάντως, ο Ισπανός μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του, αν και σίγουρα περιμένει κάτι καλύτερο από οικονομικής πλευράς από τον Ολυμπιακό για να υπογράψει νέα συμφωνία. Σε κάθε περίπτωση, οι μέρες που ακολουθούν είναι πάρα πολύ κρίσιμες για τη συνεργασία των δύο πλευρών και αυτή τη στιγμή όλα τα ενδεχόμενα δείχνουν ότι είναι ανοιχτά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments