Αυτοκίνητο

Mitsubishi e-Evolution Concept: Οδηγός εναντίον… τεχνητής νοημοσύνης!

Mitsubishi e-Evolution Concept: Οδηγός εναντίον… τεχνητής νοημοσύνης!
To νέο e-Evolution Concept πηγαίνει την αυτοκίνηση λίγο πιο μακριά. Με όπλο το υψηλό επίπεδο τεχνητής νοημοσύνης, το νέο σύστημα που αντιλαμβάνεται τους διάλογους ανάμεσα στους επιβάτες, ανεβάσει τον πήχη της τεχνολογίας και θέτει νέα στάνταρ για το μέλλον!

To μέλλον της αυτοκίνησης και οι τεχνολογίες του αύριο φαίνεται ότι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της Mitsubishi. Απόδειξη αυτού, το νέο e-Evolution Concept , το μοντέλο που εκμεταλλεύεται στο έπακρο της τεχνητή νοημοσύνη προς όφελος των επιδόσεων και της άνεσης του οδηγού που πρέπει να παρέχουν τα αυτοκίνητα του μέλλοντος πίσω από το τιμόνι. 

Το e-Evolution Concept, , προαναγγέλλει μια πιθανή κατεύθυνση της ιαπωνικής φίρμας για το άμεσο μέλλον. Είναι επίσης και ηλεκτρικό. Η φίρμα τοποθετεί το νέο μοντέλο στην κατηγορία των SUV νέας γενιάς και χάρη στη νέα τεχνολογία και τα συστήματα υποβοήθησης μπορεί να κινείται σε οποιοδήποτε έδαφος. 

Το νέο μοντέλο προάγει την Τεχνητή Νοημοσύνη ενώ για την κίνηση του χρησιμοποιεί συνδυασμό ηλεκτρικών κινητήρων σε κάθε τροχό. Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου είναι μια προηγμένη τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, όπου ουσιαστικά μέσω μιας σειράς αισθητήρων μπορεί να διαβάζει άμεσα τις αλλαγές στις οδικές και κυκλοφοριακές συνθήκες καθώς και τις προθέσεις του οδηγού. Με αυτόν τον τρόπο συντονίζονται οι προθέσεις του οδηγού με τις επιδόσεις του οχήματος. 

Το σύστημα μπορεί ακόμη και να συμβουλεύει τον οδηγό, να φτιάχνει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης και όλα αυτά μέσω φωνητικού διαλόγου που μπορεί να έχει το σύστημα τεχνητής νοημοσύνης με τον οδηγό! Επίσης, το σύστημα μπορεί να κατανοήσει με ακρίβεια τι λένε οι επιβάτες και να συνομιλήσει μαζί τους σε φυσική γλώσσα, ακόμα και εν μέσω θορύβων από το δρόμο. Ο οδηγός μπορεί επίσης, μέσω του συστήματος να ελέγχει φωνητικά λειτουργίες όπως έλεγχο κλιματισμού, καθαριστήρες, προβολείς και άλλα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments