Αθλητισμός

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός 58-61: Η Πόλη του… ανήκει!

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός 58-61: Η Πόλη του… ανήκει!
Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 58-61: Χάρη στην αντεπίθεση του τετάρτου δεκαλέπτου, η οποία συνοδεύτηκε με μεγάλα τρίποντα και ''ατσάλινη'' άμυνα, ο Ολυμπιακός πέρασε για δεύτερη φορά από την Πόλη (μετά τη Φενέρ) κατακτώντας την 11η νίκη του στη διοργάνωση. Κορυφαίοι οι Σπανούλης (12π) και Τόμπσον (9π.)

Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός 58-61: Χάρη στην αντεπίθεση του τετάρτου δεκαλέπτου, η οποία συνοδεύτηκε με μεγάλα τρίποντα και ”ατσάλινη” άμυνα, ο Ολυμπιακός πέρασε για δεύτερη φορά από την Πόλη (μετά τη Φενέρ) κατακτώντας την 11η νίκη του στη διοργάνωση. Κορυφαίοι οι Σπανούλης (12π) και Τόμπσον (11π.).

Ο Ολυμπιακός είχε, έστω και δύσκολα το πάνω χέρι στην αναμέτρηση για τρία δεκάλεπτα, αλλά στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης, η Εφές έκανε την αντεπίθεσή της και πέρασε μπροστά για λίγο (50-47) μέχρι να αναλάβουν δράση οι Παπαπέτρου και Σπανούλης, οι οποίοι με μεγάλα τρίποντα (ιδίως του V-Span στο 1.20′) έδωσαν το ”διπλό” στους ”λαβωμένους” (δίχως Μιλουτίνοφ – Πρίντεζη) ερυθρόλευκους.

Πρώτος σκόρερ ο Σπανούλης, που σημείωσε 12 πόντους, με ένα καθοριστικό τρίποντο, σε ένα κλειστό ματς. Δεύτερη εξαιρετική εμφάνιση από τον ΜακΛιν που τελείωσε το ματς με 9 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Βοήθησε αρκετά και ο Τόμπσον με τους 11 πόντους που σημείωσε.

Τα δεκάλεπτα: 9-17, 25-33, 39-45, 58-61

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments