Πολιτική

Γιώργος Κατρούγκαλος: Τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννά μου ήταν όταν έφτιαξα το νόμο για τις συντάξεις

Γιώργος Κατρούγκαλος: Τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννά μου ήταν όταν έφτιαξα το νόμο για τις συντάξεις
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος εξομολογείται...

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος εξομολογήθηκε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα πιο αξέχαστα Χριστούγεννά του ήταν αυτά του 2015 όταν έφταιξε το νέο ασφαλιστικό. 

«Θυμάμαι πολλά ευχάριστα από τις γιορτές. Όλες αυτές οι αναμνήσεις έχουν οικογενειακό χαρακτήρα. Και θεωρώ ότι τα εν οίκω δεν πρέπει να είναι εν δήμω. Γι’ αυτό θα πω ποια ήταν τα πιο έντονα Χριστούγεννα. Ήταν εκείνα του 2015. Όπου εγώ και οι συνεργάτες μου, λίγο μετά από τα κάλαντα, πήγαμε στο υπουργείο για να ολοκληρώσουμε το νομοσχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης.

Ο στόχος μας ήταν ένας νόμος γραμμένος στην Ελλάδα από Έλληνες που να προωθεί μια μεταρρύθμιση την οποία έχει ανάγκη ο τόπος. Ήταν αναμφίβολα μια δύσκολη δουλειά. Θυμάμαι να μένουμε στο υπουργείο μέχρι πολύ αργά, τον πρωθυπουργό να τηλεφωνεί και για ευχές αλλά και για ενημερωθεί για το πού βρισκόμασταν σχετικά με τη συγγραφή του νόμου. Ήταν πολύ διαφορετικά αυτά τα Χριστούγεννα. Και επομένως αξέχαστα».

Σημειώνεται ότι ακόμη πέντε πολιτικοί μίλησαν για την πιο δυνατή χριστουγεννιάτικη ανάμνησή τους στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Εκτός από τον κ. Κατρούγκαλο, μίλησαν επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Αδωνις Γεωργιάδης, η Εύα Καϊλή, η Ελενα Κουντουρα και η Θεανώ Φωτίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments