Αυτοδιοίκηση

Δήμος Ηρακλείου: Διαγωνισμός για τον καλύτερο στο stand up comedy

Δήμος Ηρακλείου: Διαγωνισμός για τον καλύτερο στο stand up comedy
Θέλετε να δοκιμάσετε το ταλέντο σας στην stand-up comedy; Ελάτε στο Δήμο Ηρακλείου στην Κρήτη.

Με το σύνθημα "Θέλετε να δοκιμάσετε το ταλέντο σας στην stand-up comedy; Ελάτε στο Πολύκεντρο Νεολαίας την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου στις 9.00μ.μ." ο Δήμος Ηρακλείου στην Κρήτη καλεί όλους τους εν δυνάμει comedians να δοκιμάσουν το ταλέντο τους.

Το κάλεσμα απευθύνεται σε όποιον Κρητικό ή Κρητικιά ενδιαφέρεται να δοκιμάσει τις ικανότητές του/της σε αυτήν τη σύγχρονη μορφή μορφή θεατρικής αναπαράστασης.

Το κάλεσμα γίνεται από το Πολύκεντρο Νεολαίας σε συνεργασία με την ομάδα Stand Up Cretan Comedians, (την πρώτη ομάδα κωμικών από το Ηράκλειο Κρήτης) και προσδιορίζεται ως το «1ο Open Mic» της πόλης.

"Την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου, στις 21:00, (παραμονή της γιορτής των Θεοφανίων), σας περιμένουμε στον Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, στην οδό Ανδρόγεω 2" αναφέρεται χαρακτηριστικά. Και συνεχίζει το ενημερωτικό κείμενο: « Όπως σε κάθε εκδήλωση Open Mic, θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο να ακούσετε παλιούς κωμικούς να δοκιμάζουν νέα κείμενα, αλλά είναι και μια πολύ καλή ευκαιρία για όσα άτομα θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά stand up comedy.

Η SUCC λοιπόν κάνει ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον ενδιαφέρεται, να δηλώσει συμμετοχή για αυτό το Open Mic στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα "S.U.C.C. – Stand Up Cretan Comedians" στο Facebook. 

Είτε για πρώτη, είτε για χιλιοστή φορά, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι για αυτό το πρώτο Open Mic της πόλης μας. Σας περιμένουμε για μια πολύ ευχάριστη βραδιά με πολύ γέλιο και καλή διάθεση για να ξεκινήσει όμορφα το 2018!".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments