Αθλητισμός

”Δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τον Άρη”

”Δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τον Άρη”
Σίγουρος για την άνοδο εμφανίστηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του συλλόγου, Γιώργος Ζήνδρος.

Αναλυτικά όσα είπε στις δηλώσεις του ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος, με αφορμή τη νίκη των ”κιτρίνων” επί του Απόλλωνα Πόντου:

Για τη νίκη του Άρη: «Το παιχνίδι δεν ήταν τόσο εύκολο όσο τελείωσε. Nομίζω ότι η Καλαμαριά στάθηκε πολύ καλά μέχρι να δεχτεί το πρώτο γκολ και μετά με την αποχώρηση του παίκτη. Αυτό όμως δεν μειώνει την προσπάθεια μας, πρέπει να κρατήσουμε τους 3 βαθμούς και την αγωνιστικότητα που είχαμε».

Για την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω γιορτών: «Είναι παγίδα τα παιχνίδια αυτά μετά την διακοπή και πριν το παιχνίδι με την Καλαμαριά το φοβόμουν αρκετά, όμως ήμασταν αγωνιστικοί αλλά χαλαροί που σημαίνει ότι και ο προπονητής είχε δει αυτήν την χαλάρωση. Ήμασταν αρκετά καλοί, από εκεί και πέρα σίγουρα αυτό που κρατάμε είναι οι 3 βαθμοί και νομίζω ότι ο τρίτος με τον τέταρτο απέχει ήδη 8 βαθμούς. Είναι ένα πολύ καλό σημάδι, να φύγουμε οι 2 πρώτοι βαθμολογικά και από εκεί και πέρα να ηρεμήσει η ομάδα και να μην έχει το άγχος της κάθε Κυριακής. Όταν είσαι πιο συγκεντρωμένος και δεν έχεις το άγχος των βαθμών μπορεί να αποδώσεις καλύτερα. Θέλουμε βαθμούς και ο προπονητής είπε ότι μέχρι να έχουμε εξασφαλίσει την άνοδο αριθμητικά, θα παλεύουμε το κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο».

Είναι πάρα πολλά τα χρόνια του Άρη στην αυτοεξορία και εχθές φιλοξενούσα παλιούς συμπαίκτες μου από την Ρουμανία που έπαιζα και πήγαμε στο παιχνίδι και μου μιλούσαν συνέχεια για τον ΠΑΟΚ και τους είπα ότι δεν έχετε δει το Χαριλάου και την ομάδα ακόμη, περιμένετε, ας ανέβει η ομάδα και θα δείτε».

Για το αν θα χρειαστεί κάποια ενίσχυση η ομάδα: «Σίγουρα θα χρειαστεί ενίσχυση ο Άρης και ενόψει το επόμενου πρωταθλήματος στην πρώτη κατηγορία».

Για τον κόσμο του Άρη: «Αυτό που έχει δημιουργηθεί εδώ και 4 χρόνια, ότι έχει ξεφύγει οπαδικά ο ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο που έχει, ανεβαίνοντας εμείς στην πρώτη κατηγορία θα δημιουργήσουμε και εμείς παραπάνω κόσμο και φιλάθλους από αυτούς που έχουμε στην Α’ εθνική. Θα δυναμώσει και ο Άρης σαν ομάδα. Έδειξα βίντεο στους παλιούς μου συμπαίκτες από την Ρουμανία από το φιλικό με την Μπόκα και εκεί είδαν τον κόσμο του Άρη και τον κοιτούσαν έκπληκτοι, γιατί δεν έχουν δει ακόμη την ομάδα στην μεγάλη κατηγορία οπότε υπομονή».

Για το αν έχει απειληθεί ο Άρης στο πρωτάθλημα: «Εκτός από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη που το γυρίσαμε δεν έχουμε απειληθεί, τρώει δύσκολα γκολ, έχει μια σταθερή και καλή άμυνα ο Άρης. Είναι μια ομάδα που τρέχει και αγωνίζεται και σαν σύνολο είμαστε αρκετά καλοί και κάθε Κυριακή έχουμε κόσμο αλλά και ο κόσμος περιμένει την ομάδα πιο ψηλά, και το ευχάριστο είναι ότι σε κάθε παιχνίδι έχουμε μέσο όρο 7.000 φιλάθλους. Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει ομάδα που θα κόψει την φόρα του Άρη για την άνοδο και ευτυχώς ο κόσμος στάθηκε στο ύψος του στο χθεσινό παιχνίδι και όλα πήγαν καλά με την αντίδραση του Καλαϊτζίδη μέσα στον αγώνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments