Αθλητισμός

“Σε Ελληνική ομάδα ο Μπαλοτέλι!”

“Σε Ελληνική ομάδα ο Μπαλοτέλι!”

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τρομερή μεταγραφή.

Σενάριο που τροφοδότησε ήδη με σχετικές αναφορές τον γαλλικό Τύπο και τα social media Γάλλων δημοσιογράφων, που αναφέρουν ότι «ο Μάριο Μπαλοτέλι αποτελεί μεταγραφικό στόχο ελληνικής ομάδας» κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες.

Το συμβόλαιο του Μπαλοτέλι με την ομάδα της Νίκαιας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Η διοίκηση του συλλόγου εμφανίζεται διατεθειμένη να συζητήσει μαζί του για πολυετή επέκταση, αλλά με δραστική μείωση των αποδοχών του.

Αυτή την κατάσταση αβεβαιότητας, λοιπόν, προσπαθεί να την εκμεταλλευτεί όλο αυτό το διαβόητος ο δαιμόνιος ατζέντης του διεθνούς Ιταλού σέντερ φορ, Μίνο Ραϊόλα. Ο τελευταίος μίλησε με ιταλικούς και αγγλικούς συλλόγους, μίλησε με την Μπεσίκτας και τη Φενέρμπαχτσε και κατά τους Γάλλους, μίλησε και με τους «Ελληνες».

Ο Μπαλοτέλι στον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ; Δύσκολο, αλλά όχι απίθανο. Άλλωστε και η Νις, στην οποία βρίσκεται, δεν είναι κάποιο μεγαθήριο του ποδοσφαίρου, ωστόσο ο "Σούπερ Μάριο" δέχτηκε να πάει εκεί και να την ανεβάσει επίπεδο. Γαλλική ιστοσελίδα στο Twitter μάλιστα έκανε λόγο για πρόταση του Ολυμπιακού προς τον παίκτη.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.