Πολιτική

Δημήτρης Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε ονομασία με τη λέξη Μακεδονία

Δημήτρης Καμμένος: Δεν ψηφίζουμε ονομασία με τη λέξη Μακεδονία
Κατηγορηματικός εμφανίζεται σε συνέντευξή του ο Δημήτρης Καμμένενος, επιμένοντας ότι "Δεν θα πέσει ψήφος των ΑΝΕΛ με προσδιορισμό της λέξης Μακεδονία ".

Ο Δημήτρης Καμμένος εμμένει στη θέση των ΑΝΕΛ αναφορικά με το Σκοπιανό, επιμένοντας ότι "Δεν ψηφίζουμε ονομασία με τη λέξη Μακεδονία".

"Σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, σε έναν ιδεατό κόσμο, θα έπρεπε να έχουμε 300 ψήφους με την ίδια θέση. Δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί τόσο εύκολα ο αριθμός αυτός, τόνισε στο ραδιόφωνο του "ΘΕΜΑ 104,6FM" ο βουλευτής των ΑΝΕΛ. 

"Δεν θα πέσει ψήφος των ΑΝΕΛ με προσδιορισμό της λέξης ”Μακεδονία”. Πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία, δεν είναι μόνο το όνομα. Μαζί με τους αλυτρωτικούς χάρτες και όλα. Νομίζω, ότι πρέπει να αλλάξουν όλα μαζί, όχι μόνο η διαδικασία για το όνομα. Δεν είναι κάτι που θα επιλυθεί μέσα σε τέσσερις και πέντε μέρες. Δεν πρέπει να θίγονται τα ελληνικά συμφέροντα. 

Σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, σε έναν ιδεατό κόσμο, θα έπρεπε να έχουμε 300 ψήφους με την ίδια θέση. Δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί τόσο εύκολα ο αριθμός αυτός. Εμείς είμαστε κάθετοι. Δεν ψηφίζουμε. Σε μια συγκυβέρνηση οι κόκκινες γραμμές υπάρχουν. 

Είναι ένα πολυσύνθετο ζήτημα και θέλουμε ένα αυτάρκες σύστημα στα σύνορά μας. Στα βόρεια σύνορά μας θα υπάρξουν προβλήματα με Αλβανούς και Βούλγαρους. Πρέπει να λυθούν τα προβλήματα στα Βαλκάνια. Δεν κρατάμε κανέναν μουτζούρη. 

Πρέπει ο ”ασθενής” αυτή την ώρα να συνυπάρξει μαζί μας. Και η μητέρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου είχε καταγωγή από την Ηπειρο να πούμε στους Σκοπιανούς. Να μην αλλοιώσουμε την ιστορία για πολιτικούς λόγους".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments