Διεθνή

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Υπερασπίζεται την Κατρίν Ντενέβ – “Μιλάς ευλογημένα”

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Υπερασπίζεται την Κατρίν Ντενέβ – “Μιλάς ευλογημένα”
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι υποστήριξε τις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ, η οποία υπερασπίστηκε τους άνδρες που κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είπε χαρακτηριστικά ότι "η Κατρίν Ντενέβ μιλά ευλογημένα" και πρόσθεσε "είναι φυσικό να χαίρονται οι γυναίκες όταν ένας άνδρας προσπαθεί να τις σαγηνεύσει. Εγώ δεν έχω μεγάλη εμπειρία με κάτι τέτοιο, επειδή ανέκαθεν οι γυναίκες ήταν εκείνες που προσπαθούσαν να με σαγηνεύσουν".

Η Κατρίν Ντεβέν και ακόμη 99 Γαλλίδες κατήγγειλαν την περασμένη Τρίτη την πρόσφατη διεθνή εκστρατεία κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης υποστηρίζοντας ότι ισοδυναμεί με "πουριτανισμό" και πυροδοτείται από "το μίσος για τους άνδρες".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παραιτήθηκε το 2011, εν μέσω των αποκαλύψεων για τα πάρτι "Μπούνγκα-Μπούνγκα" με νεαρές γυναίκες και όντας υπό έρευνα για τις ερωτικές επαφές του με μια ανήλικη ιερόδουλη.

Ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός είχε μπλεξίματα με τον νόμο και το 2013, όταν καταδικάστηκε για υπόθεση φοροδιαφυγής, ενώ το 2014 απαλλάχθηκε, σε άλλη δίκη που αφορούσε τον δεσμό του με την ανήλικη Καρίμα Ελ Μαρούγκ, η οποία έγινε γνωστή ως Ρούμπι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments