Πολιτική

Ράνια Σβίγκου: Στην διαπραγμάτευση αποκρούστηκαν αντεργατικές μεταρρυθμίσεις

Ράνια Σβίγκου: Στην διαπραγμάτευση αποκρούστηκαν αντεργατικές μεταρρυθμίσεις
«Αυτό που ήθελε το ΔΝΤ ήταν η πρόταση της ΝΔ, η οποία αναφέρεται στο 50% +1 για την απόφαση και όχι για την απαρτία όπως ορίζει η πρόταση στο πολυνομοσχέδιο και να αφορά τα πρωτοβάθμια σωματεία όλα, ανεξάρτητα δηλαδή αν αυτά αναφέρονται σε ευρύτερη περιφέρεια ή έχουν πανελλαδική έκφραση», υπογραμμίζει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

Η κα Ράνια Σβίγκου μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, σχολίασε μεταξύ άλλων και την ανακοίνωση της Εκκλησίας για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, υπογραμμίζοντας ότι «η Εκκλησία έχει το δικό της ρόλο, τον ποιμαντικό της ρόλο.

Από εκεί και πέρα οι λαοί, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά σε όλες τις αναπτυγμένες δυτικές δημοκρατίες, εκλέγουν τις κυβερνήσεις για να χειρίζονται τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής. Οπότε ο καθένας πρέπει να λειτουργεί στο πλαίσιο του ρόλου του»

Ερωτηθείσα για το περιεχόμενο του πολυνομοσχεδίου, επικαλέστηκε τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου, στο περιθώριο της συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι πρόκειται «για ένα μνημονιακό νομοσχέδιο στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης μιας αξιολόγησης, όπου όμως τα θετικά μέτρα υπερτερούν των αρνητικών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments