Αθλητισμός

«Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς»

«Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς»
Ξεσηκωμός στον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός γκαρντ ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά την αποδέσμευσή του από τους Φίνιξ Σανς, με την «Mundo Deportivo» να βάζει πλέον σε θέση… φαβορί τον Παναθηναϊκό Superfoods!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του ισπανικού μέσου, η Μπαρτσελόνα, που κινήθηκε ζεστά για τον Τζέιμς, δεν επιθυμεί να πληρώσει χρήματα στην Μπασκόνια που διατηρεί τα δικαιώματά του στην Ισπανία, κάτι που ουσιαστικά την απέσυρε από την «μάχη» της απόκτησής του.

Έτσι, σύμφωνα με τον Χοσέ Ουγκέ, ο Μάικ Τζέιμς είναι κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό Superfoods, ύστερα και από την σύμφωνη γνώμη του Τσάιβ Πασκουάλ.

Βέβαια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχουν καν επαφές, ούτε φυσικά κάποια συμφωνία. Ο εκρηκτικός γκαρντ έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, κάτι που φάνηκε και μέσω της… δράσης του στα social media, ωστόσο, παρά τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, ο Παναθηναϊκός Superfoods βρίσκεται στο στάδιο της απλής… εξέτασης του θέματος, καθώς ο Τσάβι Πασκουάλ και οι συνεργάτες του σκέφτονται αν θα πρέπει να υπάρξει προσθήκη την δεδομένη χρονική στιγμή με το ρίσκο της αναστάτωσης στο αγωνιστικό κομμάτι. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments